Műsorújság
RTL Most

Az új „nagy olasz”

Bemutatkozik az új Fiat 500X, valamint ellátogattunk a Kecskédi Repülőtérre, ahol repültünk egy 1956-os kisgéppel.
 

Fiat 500: az önálló brand

 
Zseniális kis járműből nőtte ki magát a Fiat 500, amely még 2008-ban elnyerte az Év Autója díját. Az olaszok most megcsinálták azt, amely lehetetlennek tűnt: városi autóból divatterepjárót. A Fiat 500 már önálló brandnek számít, további érdekesség, hogy a márka minden típusa küszködik az eladással, de az 500 egyre értékesebb, csillaga egyre magasabbra megy.
 
Az biztos, ha forma és design, akkor az olaszok tudnak alkotni. Az autó belsejében is a design az úr: a műszerfal színe számtalan variációban válaszható, rengeteg tárolóhelyet találunk benne, ráadásul bármilyen kütyüt tudunk társítani hozzá. Mindegy mihez nyúlunk, mindennek kellemes a tapintása, ennyire finom anyag Fiatban még nem volt.Két típusban jött ki, a Fiat 500 City Look és a Crossover, melyek közül előbbi lágyabb, városi közlekedésre alkalmas, utóbbit pedig azok fogják szeretni, akik a terepet, a természetet és a szabadidős programokat részesítik előnyben. A legolcsóbb modell 4,3 millió forintba kerül.
Az autó további részleteit megtudhatják az adásból!Használtautó rovatunkban a Das WeltAuto egyik budapesti üzletében jártunk, ahol megtudhattuk, hogy mitől lehet gyanús egy internetes használtautó-hirdetés, valamint, hogy milyen veszélyei vannak a külföldi autóvásárlásnak.


„Egy okosabb majom is vezethetné”

 
A Kecskédi Repülőtéren egy Cessna 172-t próbálhattunk ki. Ez a modell a legjobban kezelhető repülők között van. Még 1956-ban készült, a cél az volt, hogy nagy távolságot rövidebb idő alatt tudjon megtenni, főleg ott, ahol nem lehetett autózni, mert nem volt kiépített úthálózat.

Hogy mennyire élvezte műsorvezetőnk a repülést, kiderül, ha visszanézi az adást az RTL Moston!

Legnézettebb videók