Kis Csaba
Életkor: 22
Foglalkozása: üzletkötő
Kedvenc ízvilág: ambivalens ízek, markáns-merész fűszerezés
Kedvenc szakács: Paul Bocuse, Mautner Zsófi
Kedvenc saját recept: mézes-mandulás királyrák chilis-mediterrán salátával
Kedvenc recept: csokoládés brownie mangóval, vaníliafagylalttal és tejszínhabbal
Saját specialitás: BBQ bárányoldalas grillezett spárgával és aiolival
Ha 5-10 mondatban kellene bemutatkozni, mit mondanál:
Hobbim a főzés illetve a gasztronómia legszélesebb skálájának tanulmányozása. Gyakran látogatok el gasztro-eseményekre, valamint színházba. Legkedveltebb hétvégi programjaim közé tartozik egy, a barátokkal eltöltött grill-party. Szívesen túrázom Magyarország különböző tájegységein, hegyvidékein, legszeretettebb tájegységeim hazánk történelmi borvidékei.
Közel 10 éve főzök, az utóbbi 1 évben ez az érdeklődés átcsapott egy csillapíthatatlan vággyá, így sokkal nagyobb érdeklődéssel és szeretettel közelítem meg az első számú hobbimat és később talán a munkám is. Hogy miért mondom ezt? Elgondolkoztam, hogy mindent feladok és megváltoztatok. Mára már semmi nem pezsdít fel jobban, mint az, hogy a gasztronómia lehető legszélesebb palettáját feltérképezzem. Legfőbb álmom, hogy a szakmában ismert és elismert séf váljon belőlem. Szeretnék felépíteni egy saját ‘brand’-et, amire felépíthetem álmaim halmazát. Azt gondolom, valahol minden szakács álma, hogy saját éttermet üzemeltessen, ez velem sincs másképp. Elegáns, letisztult és reform éttermet szeretnék nyitni, hogy megmutathassam a gasztronómiához fűzött elszántságom, szeretetem és tiszteletem.
Nos mi az, amit nem szeretek? Pl. Nem szeretem a pesszimista, irigy embereket és a sóskát.
Foglalkozása: üzletkötő
Kedvenc ízvilág: ambivalens ízek, markáns-merész fűszerezés
Kedvenc szakács: Paul Bocuse, Mautner Zsófi
Kedvenc saját recept: mézes-mandulás királyrák chilis-mediterrán salátával
Kedvenc recept: csokoládés brownie mangóval, vaníliafagylalttal és tejszínhabbal
Saját specialitás: BBQ bárányoldalas grillezett spárgával és aiolival
Ha 5-10 mondatban kellene bemutatkozni, mit mondanál:
Hobbim a főzés illetve a gasztronómia legszélesebb skálájának tanulmányozása. Gyakran látogatok el gasztro-eseményekre, valamint színházba. Legkedveltebb hétvégi programjaim közé tartozik egy, a barátokkal eltöltött grill-party. Szívesen túrázom Magyarország különböző tájegységein, hegyvidékein, legszeretettebb tájegységeim hazánk történelmi borvidékei.
Közel 10 éve főzök, az utóbbi 1 évben ez az érdeklődés átcsapott egy csillapíthatatlan vággyá, így sokkal nagyobb érdeklődéssel és szeretettel közelítem meg az első számú hobbimat és később talán a munkám is. Hogy miért mondom ezt? Elgondolkoztam, hogy mindent feladok és megváltoztatok. Mára már semmi nem pezsdít fel jobban, mint az, hogy a gasztronómia lehető legszélesebb palettáját feltérképezzem. Legfőbb álmom, hogy a szakmában ismert és elismert séf váljon belőlem. Szeretnék felépíteni egy saját ‘brand’-et, amire felépíthetem álmaim halmazát. Azt gondolom, valahol minden szakács álma, hogy saját éttermet üzemeltessen, ez velem sincs másképp. Elegáns, letisztult és reform éttermet szeretnék nyitni, hogy megmutathassam a gasztronómiához fűzött elszántságom, szeretetem és tiszteletem.
Nos mi az, amit nem szeretek? Pl. Nem szeretem a pesszimista, irigy embereket és a sóskát.