KERESÉS search-close

Minden vágyad egy Konyhafőnökös kötény? Most nyerhetsz egyet!

szerző:
2018.03.29. 13:57

Már javában tart a gasztro reality legújabb évada, amelyben nemcsak a zsűri újult meg, de a versenyzők kötényei is. És most van egy jó hírünk: ha figyelitek az adásokat, akkor akár egy saját kötényt is nyerhettek.

Minden vágyad egy Konyhafőnökös kötény? Most nyerhetsz egyet!


Már megszokhattuk, hogy a Konyhafőnök versenyzői mindig kötényben néznek szembe a feladatokkal, a ruhadarabok eddigi dizájnja most viszont megváltozott. Az eddigi szürke-fehér darabok után, egy még trendibb külsőt álmodtak a készítők.

A farmer anyagból készült új kötényeket már ti is láthattátok a tévé képernyőjén, hiszen már javában zajlanak az idei évad kihívásai. A versenyzők nap, mint nap igyekeznek megfelelni a Séf szigorú elvárásainak.

És itt jöttök most ti!

Ha minden este figyeltek és követitek az izgalmas eseményeket, akkor nyerhettek egy ilyen kötényt. Mit kell hozzá tennetek?
 

Minden héten vasárnap vár majd rátok egy izgalmas kvíz az rtl.hu/akonyhafonok oldalon, amelyekben mindig az adott hét eseményeivel kapcsolatban teszünk fel kérdéseket. A helyesen válaszolók között hetente kisorsolunk majd egy kötényt.
 

Az első megmérettetés most vasárnap, azaz április 1-jén jön! Nyugi, ez nem tréfa!


Addig is kövessétek minden hétköznap este 19:00-kor A Konyhafőnököt az RTL Klubon! Kötényre fel!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való