Műsorújság
RTL Most

Alexa kakukkfüves ördöghala, csillagánizsos rizottóval

A rizottó jót ötlet volt, azonban a mentsvárnak szánt elem túlságosan tömör lett. A halar viszont jól sütötte: nem száradt ki. Nézd meg itt az értékeléseket!


Kakukkfüves ördöghal, csillagánizsos rizottóval és fehérboros-gyümölcsös mártással
 

Alapanyagok:

ördöghal, hagyma, répa, fehérrépa, zeller, só, bors, rizottó rizs, csillagánizs, tejszín, mascarpone, vaj, olivaolaj, kakukkfű, licsi, kaktuszfüge, fahéj, fehérbor, barnacukor, lime
 

Recept:

Az ördöghalat feldolgozzuk és a nem felhasználandó húsból alaplevet készítünk, hagyma, répa, fehérrépa, zeller, só, bors hozzáadásával.

Rizottó: a rizst feltesszük és beledobjuk a csillagánizst. Felöntjük a hal alaplével, vajjal, tejszínnel, mascarponéval sűrítjük.

A halat kisütjük vajas olivaolajban egy kis kakukkfűvel.

Mártás: licsi, kaktuszfüge, fahéj, fehérbor, csillagánizs, vaj, barnacukor, só, bors, egy kis lime és ezt kétszer felfőzzük és kész.

    Hasonló videók

      Legnézettebb videók