Műsorújság
RTL Most

Könnyek, érzelmek és bukások: A Fal nagy pillanatai!

A sorsfordító játék a tudásról, a szerencséről, a bizalomról és a jó döntésről szól. Sokszor azonban ez sem elég ahhoz, hogy a labdák jó helyre essenek: elhoztuk A Fal első évadának legnagyobb bukásait, és megható pillanatait.

A game show egyik legemlékezetesebb pillanata Kata és Bence játéka volt. Az anya-fia páros azért érkeztek A Fal színpadára, hogy megvalósítsák a fiatal fiú álmát. Több mint 10 millió forintot sikerült összehozniuk, azonban Kata úgy döntött az izolációs szobában, hogy elfogadja a szerződést és a benne szereplő összeget.

Aki még nem állt ott A Fal előtt, nem is sejtheti, milyen felfokozott érzelmi állapotban vannak a játékosok. Fruzsina például sírva mesélte el édesanyjának, hogy mennyire rettegett attól, hogy rosszul döntött. A szerencse azonban valóban nem állt az anya-lánya páros mellé, így nulla forinttal tértek haza.

Az izolációs szobában nemcsak az a nehéz, hogy jól válaszoljunk a kérdésekre, hanem a végső döntést is meg kell hozni: elfogadjuk-e a szerződést, vagy bízunk a társunkban, és a golyókban. Ádám abban reménykedett, hogy szerelme, Ildikó kint hatalmas összeget szakít. A végső pillanatban azonban kiderült, hogy az ő játékuk hatalmas fordulatot hozott.

Hogy mennyire nehéz játék A Fal, arra a legjobb példa Dávid és Éva története. A fiatal fiú nagymamájával érkezett, és mikor kijött az izolációs szobából, bevallotta Balázsnak, hogy rettentően megingott bent az önbizalma. Később pedig már a könnyeivel küzdött Dávid, főleg mikor Évával találkozott a végső pillanatban: összeölelkezve sírt nagymama és unokája, ugyanis érzelmileg teljesen megtörtek a játék alatt.

Az izgalmas pedig hamarosan folytatódnak, ugyanis május 14-én indul A Fal második évada, minden hétköznap este, 19:35-kor az RTL Klub műsorán.

Legnézettebb videók