Műsorújság
RTL Most

8 milliót nyertek A Fal műsorában!

Ahogy azt A Fal műsorvezetője, Sebestyén Balázs mondta, ez a tudás és a szerencse játéka. Sára és Dávid esetében úgy tűnhet, inkább csak az egyiknek jutott főszerep.

Bár a fiatal pár rengeteget készült a játékra, Dávid -talán idegességében- sorra elrontotta a válaszokat, így az utolsó fordulót nulla forinttal kezdték. Lehet, hogy ekkor döntött úgy a szerencse, hogy mégis Sára és Dávid mellé áll, és a zöld labdák többnyire olyan összegekbe érkeztek, amikből a fiatalok vágyaira, a faluszéli házikóra, a tanulás finanszírozására és a rengeteg Francia bulldogra is telt volna, de ekkor még hátra volt a 4 piros labda.

A lehulló veszteségeket Sára potyogó könnyekkel figyelte, bár ezek labdáról labdára az öröm könnyeivé váltak, mivel a nehezen megszerzett összeg, csak kevéssel fogyott a labdák jóvoltából.

 
Nézd vissza a teljes adást a képre kattintva!


Az izgalmak pedig akkor hágtak még jobban a tetőfokra, amikor Sárának szembesülnie kellett azzal, hogy Dávid elfogadta-e a szerződést, amiről kiderült, hogy darabjaiban végezte, így a fiatalok több mint 8 millió forintot költhetnek sorsuk megfordítására.

Ha szeretnéd megtudni, a pár pontosan mire költi a nyereményét, kattints ide és nézd meg a videót!

Legnézettebb videók