Műsorújság
RTL Most

Zséda és Szűcs Gabi évtizedes barátnők

Az énekesnők közös élményeikről meséltek nekünk. De érkezett hozzánk Zalatnay Sarolta is, aki egy perre készül. Légrádi Márk hajóskapitány pedig világkörüli útja terveiről számolt be. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
 
Tegnap este döntöttek a görögök, így először Fokasz Nikosz szociológust kapcsoltuk telefonon, hogy beszámoljon a közhangulatról és arról, hogy mivel jár majd a döntés.
 
Múlt héten két gyerek is megszökött az intézményből. Hogy történhetett meg, anélkül, hogy ez bárkinek is feltűnt volna? Az eset kapcsán Dr. Hantos Ádám egészségügyi szakjogászt kérdeztük.
 
Feladta magát Kínában a fiatal prostituált, Nancy gyilkosa, ám a kínai hatóság nem adja ki Magyarországnak. Mi lehet az ügy folytatása? Erről kérdeztük Dr. Magyar György ügyvédet.
 

Rengeteg kép, még több történet

 
Ha valaki ma Magyarországon múlt századi fotókat keres, akkor biztos, hogy először a Fortepanon kezd kutatni. De hogy milyen céllal indult az oldal, azt Tamási Miklós alapítótól tudhattuk meg.
 
Napi Doktor rovatunkban a Lyme-kór kezeléséről és megelőzéséről beszélgettünk Dr. Gyarmati Andrea gyerekorvossal.
 

Zalatnay Cini perel!

 
Az énekesnő közösségi oldalán fejezte ki csalódottságát, amiért golopi fellépését nem tudta befejezni a technikai bakik miatt. Most úgy döntött kiáll az igazáért és beperli a polgármestert. Ügyvédjével együtt érkezett hozzánk.


Jóban-rosszban barátnők

 
Zsédenyi Adrienn és Szűcs Gabi már évtizedes barátságot tudhat magukénak. Számtalan közös élmény és emlék köti őket össze, de hogy mik is voltak ezek, azt ők mondták el.Három év a vízen

 
Világ körüli útra indul egy hatalmas vitorlással Légrádi Márk hajóskapitány. A nem mindennapi feladatról ő maga mesélt nekünk.
 
Végül pedig megtudhattuk, hogy milyen szoknya illik az alakunkhoz.
 
A hétfői adás minden pillanatát visszanézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók