Műsorújság
RTL Most

Völgyesi Gabi boldogtalan?

Völgyesi Gabi őszintén beszélt az anyaság nehézségeiről. Vendégünk volt Pixa is aki elárulta, mit keres egy kecske a Bulibáró című klipben. Valamit azt is megtudhattuk, hogyan óvjuk értékeinket a nyári pihenés alatt. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
Görögörszág a csőd szélén áll, de mire számíthatnak? Előfordulhat-e pénzhiány? Milyen a közhangulat, mit akarnak a görög átlagemberek? A válaszokat megtudtuk András Bence makrogazdasági elemzőtől.
 

Felhívás keringőre


Itt a nyár, amiért talán kissé könnyelműbbek vagyunk. Ezt használják ki sok esetben a strandokon, fesztiválokon.  Megmutattuk a leggyakoribb trükköket amelyeket tolvajok vetnek be, hogy megkaparintsák értékeinket.Csak egy kis baráti kölcsönnek indult, aztán évekig tartó bírósági háborúskodás lett belőle, sajnos láttunk már ilyet. Ilyenkor az ember visszagondolva mindig belátja, a legjobb az lett volna, ha írásba foglaljuk. Dr. Vidákovics Béla, ügyvéd segített tanácsokat adni, hogy mire ügyeljünk kölcsönügyeinknél.
 

A leggyakoribb manipulációs eszköz


Szinte minden emberi kapcsolatunkban előkerül a fegyvertárunkból az érzelmi zsarolás. Az viszont, hogy morálisan ez mennyire helyénvaló, illetve kire lehet hatással megtudtuk Orvos-Tóth Noémi, klinikai szakpszichológustól.A nyári időszakban elkerülhetetlen, hogy rovar vagy bogárcsípés nélkül megússzuk. A sokszor nem megfelelően kezelt csípések súlyos allergiás reakciókhoz is vezethetnek. Dr. Bánfi Andrea, allergológus elárulta, hogy mi a különbség csípés és csípés között.
 

Vannak bulik, hogy előkerül egy kecske


Már több, mint 1 millió 745 ezren látták két hét leforgása alatt az idei nyár legnagyobb slágerét: Kis Grofó és Pixa előadásában, a Bulibáró c. szerzeményt. De kik állnak mögötte? Ki az ismeretlen srác Kis Grofó mellett? Az is kiderült, hogy mi volt a produkció alapvető célja.


Az egyéb ambícióimat most nem tudom kiélni


Már két hete követhetjük nyomon Völgyesi Gabiék, megpróbáltatásokkal teli életét a Szelfi c. műsorban. Gabi őszintén beszélt arról, hogy ki szeretne mozdulni az anyaság közegéből, ami már három éve a mindennapjait alkotja.


A kutya árthat a macskának


Sok fejtörést okoz a kutyás és a macskás gazdiknak is, hogy mitévők legyenek, ha úgy alakul, hogy kedvencük egy kis társat kap. Kényes folyamat az összeszoktatás, melyben Szita Boglárka, kutyakiképző volt tanácsadónk.

Itt az esküvőszezon, viszont ez sokszor tanácstalanságot szül elsősorban a hölgyekben, hogy mit vegyenek fel. Valamint ha megvan a ruha, milyen cipőt és táskát válasszunk hozzá? És, ha partnerrel megyünk, ő mibe jöjjön? A megannyi kérdést, amelyeket Körmendy-Szomoru Kata menyasszony stylist válaszolt meg nekünk.


A hétfői adás minden pillanatát visszanézheti az RTL Moston

Legnézettebb videók