Műsorújság
RTL Most

Van élet Aurelio után! – állítja VV Zsófika és Dóri

A két ex-villalakót már nemcsak Aurelio, hanem barátságuk is összeköti. Beszélgettünk a görög helyzetről és túlélési tippeket adtunk a hőségriadó idejére. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
Elsőként András Bence makrogazdasági elemzővel próbáltuk feltérképezni a népszavazás várható gazdasági hatásait. Majd túlélési tippeket adtunk a hőségriadó idejére.

Hogyan tudunk tudatosan készülni a nyaralásra? Egy túlélési tanácsadót kérdeztünk erről, majd tényeket és tévhiteket sorakoztattunk fel az IQ-ról.


Két milliárd ember vashiányos


A vashiány, illetve a vashiányos vérszegénység az egyik leggyakoribb egészségi probléma. Hogy pontosan mi okozza és milyen tüntetek esetén gyanakodhatunk rá, ezt Dr. Balaicza Erika belgyógyásztól tudtuk meg.


Aurelio összehozta VV Zsófikát és Dórit?


Van élet Aurelio után, állítják az egykori villalakók, akiket most már nemcsak Aurelio köt össze, hanem a barátságuk, erről meséltek nekünk.Egy kutatóval elemeztük, miről árulkodik a testbeszédünk a strandon. Honnan tudhatjuk, ha valaki kiszemelt magának, vagy éppen fordítva: miből derül ki, hogy a kiszemeltünknél szabad-e a pálya?


A tenyerünk egy igazi térkép


Akár életünk fontosabb állomásai, irányai, mint például a ránk váró veszélyek, jól kiolvashatóak. Radics Ági életútvezető avatott be a tenyerünk titkaiba.A keddi adás minden pillanatát visszanézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók