Műsorújság
RTL Most

Új szuperprodukció érkezik az RTL Klubra!

Hogy hogyan is függ össze Szűcs Zoli, a Got Talent és az RTL Klub, arra ma reggel fény derült. De vendégünk volt még a tegnapi Párbaj vesztese, VV Fanni, s mellette ex-villalakók is érkeztek hozzánk, akik hamarosan újra beköltözhetnek a Villába. S hogy milyen témák voltak még hétfőn a 8:08-ban, az tovább olvasva kiderül!
A 87. Oscar-gála történéseiről, a díjazottakról Balázsy Pannával, míg az idei év meglepő ruhakölteményeiről és divatbakijairól egy divatszakértővel beszélgettünk.Később azzal foglalkoztunk, hogy mit tehetünk, milyen jogaink vannak, és kihez fordulhatunk akkor, ha elbocsátottak. Majd arról beszélgettünk, hogy szexuális erőszak miatt bíróság elé állt az a fotós, aki tavaly az ELTE fonyódligeti gólyatáborában megerőszakolt egy lányt. Az ügy részleteiről, az indítványokról és a várható büntetésről a lány ügyvédjét, dr. Tóth M. Gábort kérdeztük.

A Napi Doktor után hatalmas bejelentés következett:
 

Érkezik a Hungarian’s Got Talent az RTL Klubra!


Vendégünk Szűcs Zoli volt, s az Attraction vezetője elárulta, hogy mire számíthatnak a nézők, de természetesen arról is faggattuk, hogy miért pont ő mesélt nekünk most mindezekről.

Aztán ellátogattunk kicsit Tündérfalvára:Érkezett hozzánk ugyanis VV Fanni, aki a tegnapi Párbajon vereséget szenvedett VV Laci ellen, így számára véget ért a ValóVilág.

Dennis, Dóri, Laci és Robin számára viszont még természetesen nem, hiszen ők még versenyben vannak a végső győzelemért. Ráadásul régi lakók költöznek a héten hozzájuk:Hogy VV Iza és VV Anett mennyire várják azt, hogy ismét átléphessék a Villa kapuját, mire számítanak odabent és kik lesznek még mellettük a beköltözök, azt most elmesélték nekünk.

Végül gyerekbarát kisállatokat kerestünk az otthonunkba.A hétfői adás minden pillanata visszanézhető az RTL Moston!

Legnézettebb videók