Műsorújság
RTL Most

Tóth Andi meghódítja a fővárost!

Dr. Tóth pedig az olasz lejtőket! Vendégünk volt még VV Zsuzsa, akinek tegnap kellett elhagynia a Villát, de készítettünk még egészséges gumicukrot, és beszélgettünk a terrorveszélyről is a hétfői 8:08-ban. S hogy mi volt még, az tovább olvasva kiderül!
Tegnap este egy nagyon szoros Párbajban, de Zsuzsa maradt alul, így ő lett a ValóVilág7 újabb kiesője. Elmesélte nekünk, hogy mennyire viselte ez meg, s hogy számított-e rá.Majd a kezességről beszélgettünk, aztán a terrorveszélyről a nyugati országokban.

Dr. Tóth nem csak a meghódított olasz lejtőkről tért vissza hozzánk, hanem hamarosan a televízió képernyőjére is, hiszen mától folytatódik a műsor! Ezekről kérdeztük őt a hétfői 8:08-ban.A Napi Doktor után érkezett hozzánk az X-Faktor legutóbbi győztese, aki nagy lépésre szánta el magát:
 

Felköltözik a fővárosba!


Tóth Andi nagymamájával költözött Budapestre és fenekestül felfordult az élete. Beszélgettünk vele mindennapjairól, pesti élményeiről és a generációs problémák áthidalásáról, és fel is köszöntettük őt születésnapja alkalmából:


 

Kisbabával is lehet társasági életet élni?


Fontos kérdés, melyre Kozma Orsitól vártuk a választ. A baba megszületésével ugyanis megváltozik az eddigi rend, a családi élet és új szerep vár mindenkire. Az idő nagy részét a kisgyerekkel való foglalkozás teszi ki, és kevesebb figyelem jut egymásra, valamint a barátokra. De kötelező-e „besavanyodnunk” a gyerek születését követően? Erre kerestük a választ!Végül a báli szezonra készültünk, és előállítottuk az egészséges, házi gumicukrot!

A hétfői adás minden pillanata visszanézhető az RTL Moston, mellyel akár nyerhetünk is!

Legnézettebb videók