Műsorújság
RTL Most

Néha kell egy kis egyedüllét!

Vajon Valkó Eszter és Boros Lajos mivel tölti magányos óráikat? Elmesélték nekünk. De Pintácsi Viki is érkezett hozzánk, aki a hétvégén férjhez ment. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
Először végeztek Magyarországon szívműtétet és szívátültetést egyszerre. A kisfiú nagymamáját telefonon kérdeztük, majd Dr. Ofner Péter, az Országos Kardiológiai Intézet főigazgatója mesélt a műtétről.

Milyen utasbiztosítást válasszunk és mire figyeljünk ha nyaralni indulunk? Németh Péter biztosítási szakértő válaszolt.

Idén január óta 18 csomagját veszítették el egy férfinek. A postavállalat 16 esetben elismerte a hibáját. Az eset nem egyedi, bárkivel előfordulhat, hogy nem kap meg egy levelet vagy csomagot. Vendégünk volt Apáti-Tóth Kata, a Magyar Posta Zrt. szóvivője.
 

Az étkezések összetartó ereje


Szántó Regina pszichológus volt a vendégünk, akitől megtudtuk, hogy a gyerekekre, valamint a család többi tagjára, hogyan hatnak a közös étkezések.Számtalan ember életét keseríti meg a horkolás, bár ők maguk nem szenvednek tőle közvetlenül. Minden horkolástípusnak megvan a saját ellenszere, Napi Doktor rovatunkban Dr. Noszek László fül-orr-gégésszel ezeknek jártunk utána.
 

Hétvégén férjhez ment Pintácsi Viki!


Az újdonsült feleség szinte sugárzik a boldogságtól. Elmesélte, hogyan zajlott a nap és azt is, hogy miért döntöttek úgy párjával, hogy összekötik az életüket.


Eszter szereti, ha egyedül lehet


Bár az ember társas lény, azért néha mindenki van úgy, hogy jó egy kicsit egyedül maradni a saját gondolatainkkal. De vajon Valkó Eszter és Boros Lajos mivel töltik a magányos óráikat, perceiket?A nagy melegben könnyen megfeledkezhetünk róla, hogy állatainkat sokkal jobban megviseli a szélsőséges időjárás. Dr. Juhász Tamás állatorvos mondta el, hogy mire kell figyelnünk kiskedvenceinknél nyáron.

Végül pedig az energihatékony házakról beszélgettünk Vidóczi Árpáddal.

A keddi adás minden pillanatát visszanézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók