Műsorújság
RTL Most

Mitől vonzó a nő?

Választ kaptunk az örök kérdésre, és még sok más téma is szóba került a hétfői 8:08-ban. Frontérzékenység, gyereknevelés, és az igazi forró csoki. S hogy mik voltak még, tovább olvasva kiderül!
Véget értek-e a francia túszdrámák? Elsőként erre próbáltunk rájönni Kollár Antallal, aztán a frontérzékenységről beszélgettünk Fejős Ádámmal.
 
Ezután megtudtuk, hogy egy decemberben elfogadott törvényben létrehozott keresztgarancia-rendszer jóval nagyobb biztonságot ad a takarékszövetkezetek ügyfeleinek. Szakértőnk elmagyarázta, hogy pontosan mit tartalmaz a törvény és mit jelent ez a bedőlt takarékszövetkezetek ügyfelei szempontjából.
 
Aztán választ kaptunk arra is, hogy használ-e felkelésnél, ha még plusz tíz percet aludhatunk?


 
A Napi Doktorban pedig előkerült a vizsgaidőszak, és a megfelelő testtartás, hiszen még most is rengetegen görnyednek a jegyzeteik felett, hol az íróasztalnál, hol a kanapén, hol pedig az ágyban fekve. Ez pedig nem feltétlenül segíti elő a tanulás hatékonyságát és később akár komolyabb problémákat is okozhat!


 
Jött aztán a tűsarkú cipő, a vörös rúzs, a méretes keblek, és a tökéletes alak. S az örök kérdés, melyre kerestük a választ:
 

Mitől válik igazán vonzóvá egy nő a férfiak szemében? 

 


Csordás Ákos, Lehoczky Gyuri és Gyurcsík Tibi árulta el, hogy mi az ő gyengéjük, ha a gyengébbik nemről van szó!
 
Majd újabb fontos téma következett: A nagyszülők ideális esetben fontos szerepet játszanak a gyerekek életében, hiszen kicsit talán menedékként is szolgálnak, ha anya vagy apa nem érti meg őket, de a szülők számára is nagy segítség egy nagymama, vagy nagypapa, aki vigyáz a gyerekekre, ha a szükség úgy hozza. Fontos azonban, hogy mindkét fél - a szülő és a nagyszülő - számára világos legyen a határvonal, ameddig beleszólhat a gyereknevelésbe, mert ebből később számos konfliktus adódhat.


 
Abból is baj lehet viszont, ha nem megfelelően valósítjuk meg újévi fogadalmunkat. Hiszen a futásnál is elég egy óvatlan mozdulat, és máris lesérülhetünk. Kropkó Péter triatlonista adott nekünk tanácsokat.
 
Végül pedig elkészítettük az igazi forró csokit!
 
A hétfői adás minden pillanata visszanézhető az RTL Moston!

Legnézettebb videók