Műsorújság
RTL Most

Miben füllentenek a pasik az első randin?

Itt volt velünk a szerdai 8:08-ban Rácz Gergő, Borbély Ricsi és Czutor Zoli, hogy kifaggassuk őket erről a kérdésről. De vendégünk volt még a műsorban Aradszky László, és Hűvösvölgyi Ildikó is. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül.
A munkajogi rendelkezések egy részével szinte mindenki tisztában van, hogy egy állapotos nőt a szülést megelőzően, illetve azt követően szülési szabadság illet meg.
 

De mi a helyzet az apákkal?


Rájuk vonatkozóan milyen jogszabályok vannak, és a munkáltató engedélyezheti-e az ő távolmaradásukat pár napra? Ennek jártunk utána, aztán érkezett hozzánk Hűvösvölgyi Ildikó, akinek Kossuth-díjához gratulálhattunk.A színésznő hétvégén vehette át több mint 40 évnyi munka után a legnagyobb magyar állami kitüntetést. Az idáig vezető útról, az elismerésről és jövőbeni tervekről faggattuk.
 

„Bálint az életem tökéletes pasija”


Boros Kriszta soha nem csinált titkolt abból, hogy négy évvel ezelőtt egyedül vállalta kisfiát, és közösen rendezték be életüket. Hogy elég-e neki a nap 24 órája, és mik azok a „Bálint-napok”, arról maguk meséltek nekünk.A Napi Doktor után Aradszky László érkezett hozzánk, aki közel 20 kilót fogyott!A hatvanas évek egyik legsikeresebb énekese kora ellenére fiatalokat megszégyenítő tempót diktál, nem beszélve kiváló formájáról. Vajon mi áll fogyásának hátterében, ki vagy mi miatt döntött az egészségesebb életmód mellett? Kiderült ebből a videóból.
 

Miben füllentenek a pasik az első randin?


Az első találkozás nem könnyű dolog, főleg azért mert mind a nő, mind a férfi jó benyomást akar tenni partnerére. Hogy miért kellenek ezek a túlzások a pasik részéről, és mit akarnak ezzel elérni, arról Rácz Gergőt, Borbély Ricsit és Czutor Zolit kérdeztük.Végül arról beszélgettünk, hogy mik azok az apróságok, amiktől reggelente gyönyörűen ébredhetünk, majd megvitattuk, hogyan öltöztessük a gyereket a változékony időben.

A szerdai adás minden pillanata visszanézhető az RTL Moston.

Legnézettebb videók