Műsorújság
RTL Most

Megtalálták Petőfi maradványait?

Vajon megoldódott 166 év után Petőfi Sándor halálának rejtélye? Ennek is utánajártunk a hétfői 8:08-ban, de itt volt velünk még Pataki Zita is, aki megmentette édesanyja életét! S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Fordulat Petőfi maradványai ügyében?


Morvai Ferenc nem kevesebbet jelentett be pénteken, mint hogy immár minden kétséget kizáróan bizonyítást nyert: expedíciója során 1989. július tizenhetedikén tényleg Petőfi Sándor sírjára lelt Barguzinban.

Később a gázpalackok veszélyeire hívtuk fel a figyelmet, majd a kamaszlélekhez kerestük az útmutatókat.

A Napi Doktor után Pataki Zita érkezett hozzánk, aki megmentette édesanyja életét!Ugyanis időben felismerte a stroke tüneteit. Édesanyja hosszas rehabilitációja alatt pedig kitanulta a reflexológiát, és azóta igyekszik felhívni a figyelmet azokra a gyakorlatsorokra, amelyek segítségével időben felismerhető a baj.
 

Kire ütött ez a gyerek?


Az újdonsült apuka még tanulja a gyerek körüli teendőket, de elmondása szerint felesége az anyaságra született. Hogy éjjelente ki kel fel, ha sír a kicsi és hogy telt az első pár hónapjuk szülőként, arról Bárdosi Sanyit valamint feleségét kérdeztük.Aztán kis Fittpaldik érkeztek hozzánk:Végül pedig Dr. Tóth-tal arról beszélgettünk, hogy hányszor ehetünk naponta.A hétfői adás minden pillanata visszanézhető az RTL Moston.

Legnézettebb videók