Műsorújság
RTL Most

Linczényi Márkó, a legkritikusabb zsűritag

Az új tehetségkutató legfiatalabb zsűritagja azt is elmondta, milyen produkciókkal lehet lekötni a figyelmét. Klausmann Viktor a strandolás szabályait osztotta meg velünk, Farkasházy Tivadart Overdose-ról kérdeztük, a 4 for Dance táncosai pedig kubai kalandjaikról meséltek. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
Hoffer Zsolt rendőr őrnagy segítségével bemutattuk, hogy milyen sérüléseket okozhat akár egy 30 km/órás ütközés, ha nem vagyunk bekötve. Teszári Nóra ki is próbálta a szimulátort:
 

A nyári időszak beköszöntével sajnos gyakran hallunk vízi balesetekről. Klausmann Viktor is rengeteg esettel találkozott már a vízpartokon, így ő mondta el, milyen szabályokat kell betartanunk.


Nem vágtat többé Overdose


Szerda délután pusztult el Németországban, akit egy ország imádott, köztük Farkasházy Tivadar, hiszen ő úgy tekintett Overdose-ra, mintha csak a gyereke lenne.A Megafit percekben szakértőink segítettek abban, hogyan érjük el a testi-lelki egyensúlyt. Majd Napi Doktor rovatunkban megtuduk, hogyan kerülhetjük el nyáron az ételmérgezést.
 

A bűvészek átverik Linczényi Márkót

 
És hogy miért? Kiderül, ha visszanézi a beszélgetést, de a fiatal zenész azt is elmondta, hogy jön ki zsűritársaival.Testőrök gyűrűjében járta körbe Kubát a 4 for Dance, a táncos fiúk különös kalandjairól meséltek.Megtudhattuk, hogy mi van valójában a fagyiban és a dobozos jégkrémben, valamint a napok mágiájáról is beszélgettünk.

A pénteki adás minden pillanatát visszanézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók