Műsorújság
RTL Most

Kovács Ági itthonról drukkol

Kovács Ági bár évek óta visszavonult még mindig megdobban a szíve, ha egy magyar úszó áll a dobogón és megszólal a himnusz. A VB várható eredményeiről és kisfiáról kérdeztük. Vendégünk volt Benkő László is, aki arról mesélt nekünk, hogy miért jár pszichológushoz, valamint azt is megtudhattuk, hogyan néz ki az ország új cukormentes tortája. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
Elsőként Dr. Hantos Ádám, orvos jogász volt a vendégünk, aki elmondta, hogy milyen tünetek azok, amelyekkel nem a házi orvoshoz, hanem egyből szakorvoshoz kell fordulni, valamint milyen következménye lehet annak, ha bizonyíthatóan nem szakszerűen járt el az orvos. Majd Dr. Varga Péter, munkaügyi szakjogász volt a vendégünk, akit arról kérdeztünk, hogy mi jár a munkásoknak a kánikulában.
 

Lakhely elhagyási tilalom alatt van Bandika édesapja


Pár nappal ezelőtt kiengedték Fetter Andrást, Bandika édesapját. Ő az a férfi, aki két évre Dominikára vitte 5 éves kisfiát az édesanya engedélye nélkül. Andrást Brüsszelben fogták el, majd Kaposvárra később Budapestre vitték, ahol a pest megyei bíró megkegyelmezett neki. Elfogásáról, tettéről és jövőbeni terveiről, kisfiával való kapcsolatáról vele és ügyvédjével beszélgettünk.
 

Megvan az ország cukormentes tortája


Az immár hagyománnyá váló Magyarország cukormentes tortája versenyt azzal a céllal indították 2012-ben, hogy a cukrászok új, izgalmas recepteket alkossanak egészséges alapanyagokból és népszerűsítsék az egészséges életmódot. Idén a trófeát egy hölgy vehette át a barackos buboréktortájával, melyet el is hozott nekünk. Köszöntjük a stúdióban a nyertest, valamint az Egy Csepp Figyelem  Alapítvány alapítóját, Erős Antóniát.


Napi Doktor rovatunkban Dr. Szőczei Beáta, nőgyógyász érkezett hozzánk, akit arról kérdeztünk, hogy mire figyeljenek a terhes nők a rekkenő hőségben, hogyan vészelhetik át a kánikulát és mennyi folyadékot fogyasszanak.  

 

Kovács Ági itthonról drukkol egykori úszótársainak


Bár már több éve annak, hogy visszavonult, máig megdobban a szíve, ha egy magyar úszó áll a dobogón és megszólal a himnusz. Az olimpikont a most zajló úszó vb várható magyar eredményeiről, valamint kisfiáról és arról kérdeztük, hogy mennyire van jelen az életében az úszás.

 

Bnkő Lszló pszichológushoz jár


Benkő László, az Omega billentyűse nem tudja feldolgozni a tavalyi taxis verekedést.  Azt mondja, jó lenne, ha ez az irgalmatlan félelem, amit érez, végre megszűnne, de egyelőre az van, hogy havonta többször kell pszichológushoz járnia. Hogy lehet feldolgozni a sérelmeket és a vádakat, Simon Zoltán pszichológussal és Benkő Lászlóval beszélgettünk.Később Szűcs Anikó és Kósa Krisztina kutyakozmetikusok érkeztek hozzánk, akik hasznos tippeket adtak arra, hogy milyen fazonra vágassuk kiskedvencünk bundáját a nagy hőségben, végül pedig Csillag László, horgász világbajnokot kérdeztük arról, hogy hogyan tanítsuk a gyereket horgászni.

A szerdai adás minden pillanatát visszanézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók