Műsorújság
RTL Most

Kibékült Aurelio Zsófival!

Elcsitult a vihar és újra dúl a szerelem. A békülés részleteiről Aurelio mesélt nekünk a keddi 8:08-ban, de itt volt velünk Németh Kristóf is, aki különös történetet osztott meg velünk kisfiáról. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
Nem újdonság, ám mégis megoszlanak a szakemberek nézetei a vércsoportdiéta létjogosultságáról az egészséges életmód kapcsán. Meghallgattuk a pro és kontra véleményeket. Aztán azzal a kérdéssel foglalkoztunk, hogy mikor kapnak kártérítést az egyiptomi buszbaleset károsultjai.
 

Mit tegyünk, ha csúnyán beszél a gyerek?


Sok szülő maga is meglepődik, amikor káromkodás üti meg a fülét, ráadásul a gyermeke szájából. Mi ilyenkor a helyes reakció és egyáltalán kiküszöbölhető-e a trágár beszéd? Erről kérdeztük Kovács Zsuzsanna, gyermekpszichológust. Ada pedig saját tapasztalatait osztotta meg velünk.A Napi Doktor után Aurelio érkezett hozzánk egy rendkívül örömteli hírrel:
 

Kibékültek Zsófival!


Közel egy hónapos mosolyszünet után úgy tűnik, hogy köztük ismét minden rendben van, elcsitult a vihar és újra dúl a szerelem. A békülés okairól és részleteiről kérdeztük Aureliot.Aztán vendégünk volt Németh Kristóf, aki egy hihetetlen történetet osztott meg velünk kisfiáról.Végül azzal foglalkoztunk, hogy miről árulkodik az aláírásunk, majd kerti teendőkhöz adtunk tippeket.

A keddi adás minden pillanata visszanézhető az RTL Moston!

Legnézettebb videók