Műsorújság
RTL Most

Katonának állt Oláh Gergő

A rajongóknak nem kell aggódniuk, Oláh Gergő csupán egy jó ügy erejéig cserélte le a mikrofont egyenruhára. Hogy pontosan miről is van szó, reggel elmesélte. Megtekinthettük a Plútóról készült bámulatos képeket, és vendégünk volt Blaskó Péter is, aki családjáról mesélt nekünk, valamint azt is meg tudhattuk, hogy milyen ételeket érdemes ennünk ebben a kánikulában. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
Elsőként Zoltai Anna, a NÉBIH Vendéglátás- és Étkeztetés Felügyeleti Osztály vezetője érkezett hozzánk, akitől meg tudhattuk, hogy mire figyeljünk ételeinket illetően ebben a nagy melegben, majd Nyulász Péter, Ibby díjas íróval az y generáció  olvasási szokásairól beszélgettünk. Később Tancsics Tünde, ingatlanpiaci elemzővel beszélgettünk arról, hogy érdemes-e ilyen albérletárak mellett albérletet bérelni. 
 

Fantasztikus képek a Plútóról!


Bonyolult számítások, fejlett űrtechnológia és egy 9 éven át tartó út kellett ahhoz, hogy a New Horizons űrszonda 12 500 km-re megközelítse a Plútót. Mindez viszont úgy tűnik kifizatődő volt, mert nem mindennapi képek érkeztek az űrszondáról, amelyek hozzájárultak ahhoz, hogy talán egy kicsit jobban megismerhessük a rejtélyes kisbolygót. Vendégünkkel, Kiss László csillagásszal elemeztük a képeket.

A Napi Doktor című rovatunkban témában Dr. Kapiller Zoltán a Magyar Kullancsszövetség elnöke volt a vendégünk, akitől megtudhattuk, hogy milyen fertőzéseket terjeszthetnek a szúnyogok, és mire kell figyelnünk. 
 

Blaskó Péter családjában mindenki művészettel foglalkozik


Blaskó Péter családjában mindenki valamilyen művészeti ágban tevékenykedik, kimondhatjuk tehát, hogy a Kossuth- és Jászai Mari díjas színművész génjeiben már kiskorától kódolva volt a művészet és a művészeti iránti érdeklődés. Reggel elmesélte, hogy mi a helyzet a gyermekeivel és egyáltalán mivel tölti majd az idei nyarat, pihen-e egy művész.
 

Katona lett Oláh Gergő 


 Na nem kell megijedni, ez nem azt jelenti, hogy a mikrofont katonai egyenruhára cserélte, csupán egy jó ügy mellé állt, ahogy már többször is láthattuk tőle. Hogy ízlett Gergőnek a katonaság és még mi mindent tartogat számára a nyár? Erről faggattuk reggel. Később azt is megtudhattuk, hogy milyen hűsítő ételeket érdemes enni a nagy melegben, és gyógynövényszakértőnk természetes izzadásgátlókra adott tippeket.

A hétfői adás minden pillanatát visszanézheti az RTL Moston! 

Legnézettebb videók