Műsorújság
RTL Most

Horgas Eszter a Hungary’s Got Talent zsűrijében

A fuvolaművész elmesélte, hogyan készül a nem mindennapi feladatra és mik a tapasztalatai zsűritársaival. Varga Feri énekessel arról beszéltünk, hogy mennyire nehéz szülőnek lenni. Horányi Julival és Práger Kittyvel pedig a tökéletes férfi után kutattunk. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
Hétfőn délután árokba borult egy távolsági busz Baranya megyében. Több mentőautó és mentőhelikopter érkezett a tömegszerencsétlenség helyszínére, ahol 23 sérültet láttak el. Telefonon kapcsoltuk a kórház igazgatóhelyettesét, majd egy ügyvéddel beszélgettünk a sérülteket érintő kártérítésről.

Több olyan hír is napvilágot látott, miszerint Dánia megválna a készpénztől. Elképzelhető, hogy hazánkban is eltűnik? Erről kérdeztük Eölyüs Endrét, a MasterCard magyarországi igazgatóját.
 

Milyen zsűritag lesz Horgas Eszter?


Nemrég derült ki, hogy Horgas Eszter ott lesz a Got Talent zsűritagjai között. A fuvolaművészt a zsűritársairól és a rá váró nem mindennapi feladatról kérdeztük.Hazánkban 1200 embert kérdeztek meg arról, hogy mennyire vannak tisztában fogyasztói jogaikkal. A kutatás alapján Magyarország az EU 28 tagállamából a 24. helyen áll a rangsorban. Kiss Anitát, az NFH szóvivőjét kérdeztük.

A hererák az egyik vezető halálnem a férfiak körében, kimutatása kezdeti stádiumban nem egyszerű. Hogy mi is ez a betegség, kiknél fordul elő és mit kell tudni a kezeléséről, Napi Doktor rovatunkban egy urológussal beszélgettünk.


Szülőnek lenni nehéz?


Leendő szülőként sokan nem tudják, hogy mire is vállalkoznak, ha egy gyermek érkezik az életükbe. Varga Feri énekes tapasztalatait osztotta meg, Sz. Mikus Edit szexológus pedig a sokszor embert próbáló pillanatokról mesélt.


Juli szerint nincs tökéletes férfi


Mindenkinek határozott elképzelése van arról, hogy milyen legyen élete szerelme. De létezhet olyan, aki valóban minden tekintetben tökéletes? Erre a kérdésre kerestük a választ Horányi Juli énekesnővel és Práger Kitty versenytáncossal.


70 fok, 8 nap, 200 kilométer


Kovács László 21 évesen vett részt először a világ legkegyetlenebb futóversenyén, a Marathon des Sables-n. Azóta nincs megállás. Járt már Alaszkában, több hétig volt dzsungellakó. Nemrég a sivatagot választotta, hogy pontosan mi volt ez a túra, arról mesélt nekünk.Terhesség alatt folyamatosan változik a nők teste, testtartása. De ha megszületik a gyerek, akkor is ügyelni kell a testtartásra. Hogy mire kell figyelnie egy kisgyermekes anyukának, Egyed Márta elmondta.

A szerdai adás minden pillanatát visszanézheti az RTL Moston!

    Hasonló videók

      Legnézettebb videók