Műsorújság
RTL Most

Harkányi Endre szakmai díjat kapott

Bandi bácsi lelkesedése még mindig töretlen a színház után. A színészetről és az utazás iránti szenvedélyéről is kérdeztük. De Muri Enikő is ellátogatott hozzánk, aki bosszantó szomszédairól számolt be és kért segítséget egy ügyvédtől. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
Elsőként a taxisok demonstrációjáról beszélgettünk. Az akció célja, hogy megsürgessék a rendeletet, amely szabályozza a közösség fuvarszervezőket. Hogy pontosan mit szeretnének elérni arról Metál Zoltánt, az Országos Taxis Szövetség elnökét kérdeztük.

A nyári meleg sokszor elviselhetetlenné teszi a munkahelyi tartózkodást, viszont vannak irányelvek, melyeket be kell tartanunk, mert a megjelenésünkkel nem csak magunkat, de a munkahelyünket is képviseljük. Egy HR-tanácsadó segített eligazodni a dresszkódok és a tiltólistás viseletek között.

Áprilisban egy édesanya megfojtotta saját gyermekét, majd 106 késszúrással döfködte össze a testét. A kislány, Laura édesapja azt mondja, mindezt elkerülhették volna, ha a hatóságok, a többszöri jelzés után közbelépnek. Eljárás keretén belül szeretné, ha elismernék, hogy a hatóságok hibáztak. Az ügyről az édesapa és ügyvédje mesélt.


Adni jó!


Egy maroknyi ember egy Svédországban már bevált ötletet és kezdeményezést megvalósított itt Magyarországon, így született meg az első Közösségi Adományozó Pont Budapesten. Erről a kezdeményezésről és az eddigi tapasztalatokról kérdeztük az Ajándékdoboz névre keresztelt gyűjtőpontról Pados Balázst.

Megérkezett a klímaszezon! Nyáron sokszor az egész napot klimatizált helyiségben töltjük, mely nem feltélenül tesz jót szervezetünknek. Napi Doktor rovatunkban Dr. Kelemen Krisztina tüdőgyógyásszal beszélgettünk a klímaberendezések okozta megbetegedésekről.
 

Játszik, autót vezet és járja a világot


Harkányi Endre kapta meg a Harsányi Zsolt-emlékdíjat. Bandi bácsi már több évtizedes pályát tudhat maga mögött, de még mindig ugyanazzal az energiával és lelkesedéssel megy be a színházba és még arra is jut ideje, hogy egyik legnagyobb szenvedélyének, az utazásnak hódoljon. A díjról és további terveiről kérdeztük a színművészt.


Mit tehetünk, ha hangos a szomszéd?


A szomszédait nem válogathatja meg az ember. Egy ügyvéd próbált segítséget nyújtani Muri Enikőnek, akinek nemrég hangos szomszédok költöztek abba a házba, ahol lakik.Egyre több veszélyes diétás módszer terjed el szerte a világon. Ezeknek rengeteg követője akad, így egyre több ember hal bele az esztelen diétázásba. Papp Barbara dietetikus mondta el a veszélyeket.

Végül pedig a napégés kellemetlen fájdalmaira kerestünk csodaszereket, melyeket bármikor bevethetünk, mert könnyen elérhetőek és ráadásul természetes alapúak. Egy gyógynövényszakértő segített ebben.A keddi adás minden pillanatát visszanézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók