Műsorújság
RTL Most

Élet Barátok közt után

Ábrahám Edit a Barátok közt után sem unatkozik. Mindennapjairól és az elmúlt évekről, valamint nyaralásról mesélt nekünk reggel. Átok vagy áldás a közös munka? Erről kérdeztük Völgyesi Gabit és férjét, Kovacsics Ádámot, valamint utánajártunk annak is, hogy miért változnak meg a 40 feletti nők, pontosabban mi alakul át bennünk, ha betöltik a 40.életévüket. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
Elsőként Jakab Péter bankbiztonsági szakértő érkezett hozzánk, akitől megtudhattuk, hogy hogyan élhetnek vissza a bankkártyánk adataival a nyaralás alatt, majd Dr. Stéger Csilla, az Oktatási Hivatal, Felsőoktatási Főosztály főosztályvezetőjét kérdeztük a most induló pótfelvételiről. Dévai Dóra, biztonságpolitikai szakértővel pedig a a budapesti Radnóti Gimnázium honlapját ért hekkelésről beszéltünk.

Később Szy Katalin, klinikai szakpszichológust arról kérdeztük, hogy mennyire mérföldkő 40+-os korszak egy nő életében? Miért? Mi történik, ha elérjük a 4X-et?

Napi Doktor rovatunkban Dr. Rucz Árpád, nőgyógyász pedig elárulta, hogy mi minden zavarhatja össze a menstruációs ciklust.


Gabi és Ádám lassan már 2 évtizede alkot egy párt


Sokan nem szeretik a munkát és magánéletet keverni, míg vannak, akik esküdnek arra, hogy jót tesz nekik, ha mindent együtt csinálhatnak. Hogy Völgyesi Gabiéknál mennyire ment minden zökkenőmentesen, mennyire ültették át a magánéleti problémákat a munkába vagy éppen fordítva, illetve mi a titka annak, hogy ők lassan már 2 évtizede alkotnak munkában és magánéletben egyaránt boldog párt, elárulták.
 

Ábrahám Edit a Barátok közt után sem unatkozik


Ábrahám Edit lassan két éve már, hogy nem szerepel a Barátok köztben, ám azt mondja, cseppet sem unatkozik. Tornázik, utazik és angolt tanul, sőt ha marad még ideje, akkor jobbnál jobb ételeket készít odahaza családjának. Mindennapjairól és az elmúlt évekről, valamint nyaralásról kérdeztük reggel Editet.

Fodor Zsuzsanna, jógaoktató abban volt segítségünkre, hogy milyen a helyes tartás és hogyan kell szépen járni, Farkas Lívia, életmódblogger pedig arra adott tippeket, hogy milyen felszereléssel élhetjük túl a fesztiválszezont.

A csütörtöki adás minden pillanatát visszanézheti az RTL Moston!

    Hasonló videók

      Legnézettebb videók