Műsorújság
RTL Most

Danics Dóra Mexikót is elbűvölte hangjával

Az X-Faktor 2014-es győztese most tudott kicsit megszökni a munka és a hideg elől, 11 napot töltött édesanyjával a varázslatos Mexikóban. A szerdai 8:08-ban ők érkeztek hozzánk fényképes élménybeszámolóval, de vendégünk volt még Soma Mamagésa, és Varga Feri is. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül.
A műsor elején azzal foglalkoztunk, hogy felmentették első fokon a legsúlyosabb vádak alól azt a férfit és nőt, akikről az ügyészség azt feltételezte, hogy éveken át szexuálisan bántalmazták saját gyermekeiket.

Aztán arról beszélgettünk, hogy mennyire kell komolyan venni a mosatlan gyümölcsökről szóló elrettentéseket, majd szóba került az is, hogy az MNB azonnali hatállyal felfüggesztette az egyik brókerház tevékenységi engedélyét.

Később érkezett hozzánk Soma Mamagésa, akivel arról beszélgettünk, hogyan lehet nőnek maradni egy zaklatás után is.A szexuális zaklatás ugyanis jóval gyakoribb, mint gondolnánk, és sokkal többször történik meg, mint ahányszor arról a környezet vagy a hatóságok tudomást szereznek. Különböző országokban végzett felmérések szerint a fiatal nők mintegy egyharmada válik szexuális erőszak áldozatává 21 éves kora előtt. Soma segítségével - aki maga is átélt ilyen eseményt - próbáltunk segíteni a névtelenségbe burkolózó tömegnek.

A Napi Doktor után Danics Dóra volt a vendégünk, aki Mexikóban is tarolt a hangjával.Danics Dóra az X-Faktoros nagy hajtás óta most tudott kicsit megszökni a munka és a hideg elől, s úgy döntött beváltja a nyereményútra szóló jegyét, hogy 11 napot töltsön el édesanyjával a varázslatos Mexikóban. Hogy milyen kalandokban volt részük és mi mindent láttak és ettek-ittak, arról most kifaggattuk őket!
 

Hátrány második gyereknek születni?


Erről a témáról kérdeztük Rókusfalvy Pált és Varga Ferit.Végül foglalkoztunk azzal, hogy miként segíthet az asztrológia az anyasággal, nőiességgel kapcsolatban, majd mutattunk néhány alap sminktrükköt.

A szerdai adás minden pillanata visszanézhető az RTL Moston!

Legnézettebb videók