Műsorújság
RTL Most

Csuja Imre: „Csodákat láttunk”

A színművész mesélt a tehetségkutató eddigi válogatóiról, majd felköszöntöttük születésnapja alkalmából. De Szerednyey Béla is vendégünk volt, akit munkájáról és családjáról kérdeztünk. Nagy Ricsi pedig elmondta, hogyan öltözik a nyári hőségben. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
Elsőként az extrém biztosítási csalásokról beszélgettünk, és arról, hogy milyen következményei lehetnek a trükközéseknek.
 

Alig 100 km-re van hazánktól az Iszlám Állam?


Nemrég a terrorszervezet lobogóját tűzték ki egy bosnyák faluban. A Fókusz riportere, Jász Zoltán a helyszínen járt és elmesélte mit tapasztalt.Egy 21 éves májbeteg lány, Fruzsina és édesanyja érkezett hozzánk: a lány állapotáról és a gyógyulás esélyeiről kérdeztük őket. Majd arról beszélgettünk, hogy a fiatalok miért félnek az elköteleződéstől. Napi Doktor rovatunkban pedig a méh- és darázscsípésekről kérdeztük Dr. Nékám Kristóf allergológust.
 

Boldog születésnapot, Csuja Imre!


A színművész sosem gondolta, hogy egyszer ő is helyet kap a zsűriben, ezért
 

először nemet mondott a felkérésre,


de végül beadta a derekát. Imrét, az eddigi válogatások tapasztalatairól kérdeztük, valamint felköszöntöttük közelgő születésnapja alkalmából.


Egyik darabból a másikba


Szerednyey Béla élete alaposan megváltozott felesége, Szilvi érkezésével. Elmesélte nekünk, hogyan telnek családi hétköznapjai, de aktuális munkáiról is kérdeztük.Hogy milyen anyagú és típusú ruhadarabok ajánlottak a hőségben, azt Borbély Brigitta divatblogger osztotta meg velünk. Nagy Ricsi pedig elmondta, mi a legkényelmesebb viselete nyáron.Végül pedig utánajártunk, hogy milyen a jó dinnye.A pénteki adás minden pillanatát visszanézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók