Műsorújság
RTL Most

Csókok, első szavak és a gyereknevelés „nagykönyve”

Ezekről a témákról beszélgettünk sztárvendégeinkkel a csütörtöki 8:08-ban, de volt szó azokról az ételekről is, melyek fogyasztását célszerű kerülnünk lefekvés előtt, és előkerültek a sapkák és a sálak is. S hogy mely témák még, az tovább olvasva kiderül!
Elsőként egy kártérítési esetet boncolgattunk, majd arról beszélgettünk, hogy kell-e biztosítást kötnünk az EU-s TAJ kártya mellé?

Aztán felmerült a kérdés:
 

Mikor eszünk csillagfürtöt, vagy fejlábút?


Azt vizsgáltuk ugyanis a NÉBIH szakértőjével, hogy miként kerülhetnek puhatestűek az élelmiszerekbe.Minden szülő örömmel, de egy pici aggodalommal is figyeli gyermeke fejlődését, megfelelően gyarapszik-e, vagy éppen a beszédfejlődése, kommunikációja is zökkenőmentesen zajlik-e. Az első szavak, amiket kimond a gyermekünk pedig különös jelentőséggel bírnak. Peller Mariannt kisfiával, Kornélkával kapcsolatos élményeiről faggattuk.A Napi Doktor után egy sokakat izgató témával foglalkoztunk:


Miért fontos a csók?


Köztudott, hogy fontos szerepe van a párválasztásban, és pszichológusok szerint ezzel mérjük fel, mennyire vagyunk partnerünkkel kompatibilisek, emellett számos élettani hatása is van: megemeli a pulzust és a vérnyomást. Mit gondol ezekől Hajdu Steve, és ő színészként hogyan képes különbséget tenni a hivatalból „elkövetett” színpadi és a feleségének adott szerelmes csók között?Németh Kristóffal és Hadas Krisztával pedig annak próbáltunk utánajárni, hogy


létezik-e gyereknevelés a  „nagykönyv” szerint?


Ráadásul megtudtuk azt is, hogyan vágtak ők neki a szülői feladatoknak és mennyire tudtak önazonosak maradni, ha a gyereknevelésről volt szó.Végül kerültünk bizonyos ételeket, és megnéztük mik a legtrendibb sapkák és sálak. Stylistunk pedig tanácsot is adott, hogyan válasszuk ki a leginkább hozzánk passzoló darabokat az aznapi öltözetünkhöz.A csütörtöki adás minden pillanata visszanézhető az RTL Moston, amivel akár nyerhetünk is!

Legnézettebb videók