Műsorújság
RTL Most

Csobot Adél és Beleznay Endre táboros élményei

Sztárjaink meséltek gyermekkori nyári élményeikről. Kocsis Dénes egy múlt heti színházi próbán eszméletét vesztette, Gubik Petrával számoltak be a történtekről. De Szabó Krisztián autóversenyző is vendégünk volt, aki különleges meglepetéssel lepte meg párját. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
Törvényt hozott a parlament a családi csődvédelemről, amely első lépcsőben szeptemberben lép hatályba. A tervek szerint több tízezer bajba került családon segíthet a magáncsőd. Elsőként erről beszélgettünk Barabás Gyulával, a Széchenyi Hitelszövetség elnökével.

válás nagy megrázkódtatás a kicsik számára. Gyurkó Szilviát, gyerekjogi szakértőt kérdeztük a témáról.

Ma indul a mosógépcsere-program, így akár a bolti ár 50%-át hozzáteszi az állam az új, energiatakarékos mosogépünk árához. A további részleteket és a legfontosabb tudnivalókat Nagy Bálint, a Pénzcentrum vezető szerkesztője mondta el.
 

Könyv a túszdrámáról


Az első magyarországi túszdráma 1973-ban történt Balassagyarmat lánykollégiumában. Negyven év után most először szólaltak meg az életben maradt túszok és a túszejtő, miután egy fiatal balassagyarmati lány, Hatala Csenge elhatározta, hogy könyvet ír az esetről.A herpesz kialakulásának a nyári hónapok különösen kedveznek. Napi Doktor rovatunkban Dr. Nagy Katalin bőrgyógyásszal beszélgettünk a megelőzésről.
 

Kocsis Dénes elájult


A Fame című musical egyik próbáján az Operettszínház színésze, Kocsis Dénes eszméletét vesztette. Szerencsére partnernője, Gubik Petra egyből a színész segítségére sietett. Hogy mi történt pontosan, azt ők maguk mondták el.


Endre vándortáborba járt gyermekkorában


A nyári táborokról mindenkinek eszébe jut legalább egy kínos, vicces vagy emlékezetes sztori. Nincsenek ezzel másképp sztárjaink sem. Beleznay Endrét és Csobot Adélt faggattuk a táboros, és osztálykirándulásos élményeiről.


Öt éve szeretik egymást


Különleges meglepetéssel kedveskedett Szabó Krisztián, háromszoros autocross Európa-bajnok szerelmének a születésnapján. De hogy mi is volt pontosan ez, és vajon nem félti-e szerelmét Krisztián barátnője, azt ők maguk mondták el.Igazi szerencsenap a mai, legalábbis az asztrológiában. Hogy pontosan mit jelent ez, azt Székelyhidi Ági asztrológus mondta el.

A szerdai adás minden pillanatát visszanézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók