Műsorújság
RTL Most

Bozsek Márk bemutatta kedvesét!

Hogy miért rejtegette eddig és ki az a lány, akinek sikerült elcsavarnia Bozsek Márk fejét, az kiderült a keddi 8:08-ban, mint ahogy az is, hogy Szerednyey Béla agglegény-e még. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
Egy hónapja új, a legkorszerűbb technikával felszerelt helyszínelő busszal dolgozik a rendőrség egy-egy bűnügyi helyszínen. Hogyan zajlik az ujjlenyomat keresés, a vérnyomelemzés, holttestek felkutatása a legmodernebb eszközökkel? Élőben helyszíneltünk az adás elején!Később megmutattuk egy babán, hogy mit művel a dohányzás a testünkkel:Aztán utánajártunk annak a kérdésnek, hogy
 

mihez van joguk a behajtóknak?


Minden anya fejében megfordul olyakor a gondolat, ami hosszabb-rövideb ideig mardossa:


 Rossz anya vagyok!


Legtöbbször akkor érzi ezt egy nő, ha valami nem úgy sül el, ahogy szeretné, vagy a saját gyermeke vágja a fejéhez a vita hevében, de ettől ez még nem feltétlenül igaz. Csisztu Zsuzsa átélt-e már hasonló mélypontokat anyai pályafutása alatt? Neki ki segített túllendülni ezen az állapoton?A Napi Doktor után Szerednyey Béla érkezett hozzánk, akinek nem várt fordulatot vett az élete.Amikor nem is számított rá és maga is berendezkedett az agglegény életmódra, a boldogság bekopogtatott az ajtaján Szilvia személyében, akit egyelőre csak az anyakönyvvezető elé vezetett, de a lagzi és az egyházi szertartás még várat magára. A nagy napról és jövőbeli terveiről faggattuk.
 

Bozsek Márk nem rejtegeti tovább kedvesét!


Több, mint egy év után Márk, most érezte úgy, hogy megérett a kapcsolata Annával arra, hogy kiálljanak a nyilvánosság elé. Nem csak a magánéletben, de most a munkában is találkoztak az útjaik. Miért rejtegette eddig és ki az a lány, akinek sikerült elcsavarnia Bozsek Márk fejét?Végül foglalkoztunk azzal a ruhával, ami két táborra szakította az internet népét, majd arról a ruhadarabról beszélgettünk, amely sosem megy ki a divatból.

A keddi adás minden pillanata visszanézhető az RTL Moston!

Legnézettebb videók