KERESÉS search-close

Boros Lajos és Hajdu Steve megmutatja érettségi bizonyítványát!

szerző:
2015.04.29. 10:00
A jövő héten kezdődő érettségi vizsgák kapcsán beszélgettünk Boros Lajossal és Hajdu Steve-vel, akik bizonyítványukat is megmutatták. A Magyar Posta Zrt. szóvivőjétő megtudhattuk, hogy mikor hozza a postás a devizahiteles értesítőt, a Napi Doktorban pedig megtudhattuk, hogy milyen tippek vannak izzadás ellen. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.
Első vendégünk Ditróy Gergely, az Otthontérkép vezető elemzője volt, akivel a budapesti lakások drágulásának okairól beszélgettünk, majd a Magyar Posta Zrt. szóvivőjét kérdeztük arról, hogy mikor érkezik a devizahiteles értesítő, mekkora gondot okoz ez most és mennyit kellene a normál forgalmon felül kiküldeni.

Felmérések szerint közel 20.000 gyermek éhezik ma Magyarországon


Oláh Gergő és Berki Krisztián olimpiai bajnok érkezett hozzánk, akik a Lidl és a Procter & Gamble közös jótékonysági programja mögé álltak, hogy ők is támogassák a Gyermekétkeztetési Alapítványt és segítsenek az éhező gyermekeknek!  Gergő és Krisztián is nehéz körülmények között nevelkedett, ezért is fontos számukra, hogy támogathassák a rászorulókat. 

Boros Lajos és Hajdu Steve megmutatja érettségi bizonyítványát!
 

A világversenyeket kézzel, lábbal és vakon is másodpercek alatt képesek kirakni a bűvös kockát


Később arról beszélgettünk, hogy a magyarok a világ rubik kocka-elitjébe tartoznak. A Rubik-kocka kirakásának új csúcsa 5,25 másodperc.  Baticz Milán, hatszoros magyar bajnok, Perge Olivér, WCA (World Cube Association) delegált volt a vendégünk, akiket arról faggattunk, hogy hogyan lehet ennyi idő alatt kirakni a kockát, hány másodperc a magyar rekord, mit figyelnek meg az összekevert kockán, hogyan kezdtek neki és,hogy egyáltalán milyen szisztémát követnek a kirakás során. 

Boros Lajos és Hajdu Steve megmutatja érettségi bizonyítványát!


A citromlé és a hársfatea természetes megoldást jelenthet az izzadás leküzdésére


Napi Doktor című rovatunkban Dr. Nagy Katalin, bőrgyógyász volt a vendégünk, akivel arról beszélgettünk, hogy mi okozhat fokozott izzadást, mitől függ, hogy ki, mennyire izzadós, mikortól számít kórosnak az izzadás, mi okozza a kellemetlen testszagot és, hogy milyen természetes izzadásgátlók léteznek.

Boros Lajos és Hajdu Steve megmutatja érettségi bizonyítványát!
 

Zsuzsa lánya minden anyák napját emlékezetessé tesz számára


A vasárnapi anyák napja kapcsán Nyertes Zsuzsát faggattuk a legemlékezetesebb, legmeghatóbb anyák napi történteiről. Zsuzsa elárulta, hogy lánya, Zsuzsó 22 éves. 7 hónapos volt, mikor először töltötték együtt az anyák napját. Zsuzsó minden anyák napján ágyba viszi édesanyjának a virágot, ezzel ébreszti őt, majd az egész napot együtt töltik. Megtudhattuk azt is, hogy idén inkább a nagymamákat ünneplik május első vasárnapján, a művésznő ugyanis játszik egy színdarabban, az előadásra pedig – Zsuzsóval együtt – Zsuzsó nagymamája is hivatalos. Zsuzsa lánya minden anyák napját emlékezetessé tett Zsuzsa számára.

Boros Lajos és Hajdu Steve megmutatja érettségi bizonyítványát!
 

Steve-nek a tanárok súgtak az érettségin


Jövő héttől megkezdődnek az írásbeli érettségi vizsgák, és kinek ne lenne egy jó sztorija a saját vizsgájáról? A kapkodás az utolsó pillanatban és a tételhúzás okozta izgalom még a mai napig átjár mindannyiunkat, ha visszaemlékezünk. Éppen ezért hívtuk meg Hajdu Steve-et és Boros Lajost, hogy velük elevenítsük fel ezeket az élményeket és persze, hogy belelessünk az ő érettségi bizonyítványukba, ők miként remekelltek az egyes tárgyakból. Azt is meg tudhattuk, hogy Lajos úszónadrágban készül az érettségire, Steve-nek pedig maguk a tanárok súgtak, hogy átmenjen a vizsgán. 

Boros Lajos és Hajdu Steve megmutatja érettségi bizonyítványát!


A különböző edzésformák mixelésével hatékony edzéshatás érhető el


Nyakunkon nyár, a bikini-szezon, de talán még nem késő nekikezdeni az alakformálásnak. Ha valaki  azonban nem mozog otthonosan a fitnesztermek évről-évre megújuló edzéstípusai között, az bizony hamar zavarba jöhet.  Vendégünk volt Medvés Tímea a megafit.hu szakértője, életmód-tanácsadója, aki segített nekünk eligazodni, a manapság legnépszerűbb edzésformák között, amik egy kis odafigyeléssel sok esetben akár már otthon is végezhetőek.

Boros Lajos és Hajdu Steve megmutatja érettségi bizonyítványát!


Végül pedig Fábián Évi, sminkes érkezett hozzánk, akitől tippeket kaptunk arra, hogyan sminkeljük magunkat a szemüveg alatt.

Boros Lajos és Hajdu Steve megmutatja érettségi bizonyítványát!

A szerdai adás minden percét visszanézhetik az RTL Moston!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való