Műsorújság
RTL Most

Boros Lajos és Hajdu Steve megmutatja érettségi bizonyítványát!

A jövő héten kezdődő érettségi vizsgák kapcsán beszélgettünk Boros Lajossal és Hajdu Steve-vel, akik bizonyítványukat is megmutatták. A Magyar Posta Zrt. szóvivőjétő megtudhattuk, hogy mikor hozza a postás a devizahiteles értesítőt, a Napi Doktorban pedig megtudhattuk, hogy milyen tippek vannak izzadás ellen. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.
Első vendégünk Ditróy Gergely, az Otthontérkép vezető elemzője volt, akivel a budapesti lakások drágulásának okairól beszélgettünk, majd a Magyar Posta Zrt. szóvivőjét kérdeztük arról, hogy mikor érkezik a devizahiteles értesítő, mekkora gondot okoz ez most és mennyit kellene a normál forgalmon felül kiküldeni.

Felmérések szerint közel 20.000 gyermek éhezik ma Magyarországon


Oláh Gergő és Berki Krisztián olimpiai bajnok érkezett hozzánk, akik a Lidl és a Procter & Gamble közös jótékonysági programja mögé álltak, hogy ők is támogassák a Gyermekétkeztetési Alapítványt és segítsenek az éhező gyermekeknek!  Gergő és Krisztián is nehéz körülmények között nevelkedett, ezért is fontos számukra, hogy támogathassák a rászorulókat. 


 

A világversenyeket kézzel, lábbal és vakon is másodpercek alatt képesek kirakni a bűvös kockát


Később arról beszélgettünk, hogy a magyarok a világ rubik kocka-elitjébe tartoznak. A Rubik-kocka kirakásának új csúcsa 5,25 másodperc.  Baticz Milán, hatszoros magyar bajnok, Perge Olivér, WCA (World Cube Association) delegált volt a vendégünk, akiket arról faggattunk, hogy hogyan lehet ennyi idő alatt kirakni a kockát, hány másodperc a magyar rekord, mit figyelnek meg az összekevert kockán, hogyan kezdtek neki és,hogy egyáltalán milyen szisztémát követnek a kirakás során. 


A citromlé és a hársfatea természetes megoldást jelenthet az izzadás leküzdésére


Napi Doktor című rovatunkban Dr. Nagy Katalin, bőrgyógyász volt a vendégünk, akivel arról beszélgettünk, hogy mi okozhat fokozott izzadást, mitől függ, hogy ki, mennyire izzadós, mikortól számít kórosnak az izzadás, mi okozza a kellemetlen testszagot és, hogy milyen természetes izzadásgátlók léteznek.


 

Zsuzsa lánya minden anyák napját emlékezetessé tesz számára


A vasárnapi anyák napja kapcsán Nyertes Zsuzsát faggattuk a legemlékezetesebb, legmeghatóbb anyák napi történteiről. Zsuzsa elárulta, hogy lánya, Zsuzsó 22 éves. 7 hónapos volt, mikor először töltötték együtt az anyák napját. Zsuzsó minden anyák napján ágyba viszi édesanyjának a virágot, ezzel ébreszti őt, majd az egész napot együtt töltik. Megtudhattuk azt is, hogy idén inkább a nagymamákat ünneplik május első vasárnapján, a művésznő ugyanis játszik egy színdarabban, az előadásra pedig – Zsuzsóval együtt – Zsuzsó nagymamája is hivatalos. Zsuzsa lánya minden anyák napját emlékezetessé tett Zsuzsa számára.


 

Steve-nek a tanárok súgtak az érettségin


Jövő héttől megkezdődnek az írásbeli érettségi vizsgák, és kinek ne lenne egy jó sztorija a saját vizsgájáról? A kapkodás az utolsó pillanatban és a tételhúzás okozta izgalom még a mai napig átjár mindannyiunkat, ha visszaemlékezünk. Éppen ezért hívtuk meg Hajdu Steve-et és Boros Lajost, hogy velük elevenítsük fel ezeket az élményeket és persze, hogy belelessünk az ő érettségi bizonyítványukba, ők miként remekelltek az egyes tárgyakból. Azt is meg tudhattuk, hogy Lajos úszónadrágban készül az érettségire, Steve-nek pedig maguk a tanárok súgtak, hogy átmenjen a vizsgán. 


A különböző edzésformák mixelésével hatékony edzéshatás érhető el


Nyakunkon nyár, a bikini-szezon, de talán még nem késő nekikezdeni az alakformálásnak. Ha valaki  azonban nem mozog otthonosan a fitnesztermek évről-évre megújuló edzéstípusai között, az bizony hamar zavarba jöhet.  Vendégünk volt Medvés Tímea a megafit.hu szakértője, életmód-tanácsadója, aki segített nekünk eligazodni, a manapság legnépszerűbb edzésformák között, amik egy kis odafigyeléssel sok esetben akár már otthon is végezhetőek.
Végül pedig Fábián Évi, sminkes érkezett hozzánk, akitől tippeket kaptunk arra, hogyan sminkeljük magunkat a szemüveg alatt.A szerdai adás minden percét visszanézhetik az RTL Moston!

Legnézettebb videók