Műsorújság
RTL Most

Balázs és Dombi a közös munkáról mesélt

Nemrég kiderült, kik lesznek a Hungary's Got Talent műsorvezetői. A páros az eddigi castingok történeteiről mesélt nekünk. De Stohl András is vendégünk volt, akivel a nyári terveiről és színházi szerepeiről beszélgettünk. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
Először az európai menekültáradatról beszélgettünk. Honnan jönnek, mi elől menekülnek, mi a céljuk és miben bíznak? Nógrádi György biztonságpolitikai szakértőt kérdeztük.

Egyre több védőnői állás marad betöltetetlen. Hogyan próbálják meg megoldani a létszámhiányból adódó problémákat? A Magyar Védőnők Egyesületének elnökével beszélgettünk.

Dominikán találta meg a rendőrség azt a gyermeket, akit két évvel ezelőtt édesapja rabolt el édesanyjától. Hogy mi vár a férfira, esetleg egyből feladja-e magát, erről beszélgettünk ügyvédjével, dr. Lichy Józseffel.

Négy év után szabadulhat Bora Boráról Nyíri Patrícia és kisfia. A magyar nő lényegében rabságban élt gyermekével, miután a férje elvette az útlevelüket. Patríciát kapcsoltuk telefonon, hogy megossza a legfrissebb információkat az ügyben.


Adriennt sokszor csúfolták betegsége miatt


Akiket érint a vitiligo nevű bőrbetegség, átélhették már a látható különbözőség érzését, különösen, ha az arcukon, kézfejükön jelennek meg a fehér foltok. Erről a nem hétköznapi bőrproblémáról beszélgettünk egy bőrgyógyásszal és Széles Adriennel, aki ebben a betegségben szenved.


Dombi és Balázs hamar megtalálták a közös hangot


Nemrég kiderült, hogy kik is lesznek a Hungary's Got Talent műsorvezetői. A páros tagjai jól ismerték egymást, együtt azonban még soha nem dolgoztak. A közös munkáról, az eddigi castingok vicces történeteiről, Dombival beszélgettünk és Balázst telefonon kapcsoltuk.


Stohl András, a megosztó figura


Bár itt a nyár, a színész egy percre sem áll meg, és ha kell századszor is felhúzza azokat a női magassarkúkat. Hogy a munka mellett mit tartogat még Bucinak a nyár, elárulta nekünk.Kapor, citromhéj, kamilla vagy ánizs. Ezeknek a fogyasztásával csínján kell bánni, mert a testünk nem reagál majd jól a napfényre. Hogy mit is okozhat a fogyasztásuk, Tóth Zsigmond gyógynövényszakértő elmondta.Végül pedig az álmok kerültek terítékre. Egy alvásszakértővel beszélgettünk az álmodás folyamatáról, fázisairól és a rémálmok mögött húzódó lelki tényezőkről.

A csütörtöki adás minden pillanatát visszanézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók