Műsorújság
RTL Most

Bakancslista

Nyertes Zsuzsa, Lehoczky Gyuri és Szabó Dávid elárulták, hogy milyen kimondott vagy kimondatlan vágyai vannak, azaz mik szerepelnek azon a bizonyos bakancslistán. Hevesi Krisztát arról kérdeztük, hogy miről árulkodnak alváspózaink, és azt is megtudhattuk, hogy mit tegyünk, ha válogatós a gyerekünk. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
Elsőként Lovas Judit, banki szakértő volt a vendégünk, akivel az országot elhagyó bankokról beszélgettünk, majd Varga Dóra dietetikust arról kérdeztük, hogyan előzhető meg az időskori elbutulás diéta segítségével.


Megfenyegette Merkelt az ISIS


Egy alig ötperces videóüzenetbe foglalt fenyegetést küldött az Iszlám állam terrorszervezete Angela Merkel Kancellárnak. A német nyelven elhangzott üzenet célja, hogy Merkel megbűnhődjön a mohamedán világ ellen elkövetett tettei miatt. Georg Spöttle,biztonságpolitikai szakértővel arról beszélgettünk, milyen okok állhatnak a dzsihadisták és a kancellár közti ellentét hátterében, milyen várható következményei lesznek ennek Németországra és az ott élő muszlimokra a nézve, de azt is kiderítjük milyen a hangulat Németországban, ahonnan nemrég Georg Spöttle hazatért.

Hevesi Kriszta, szexuálpszichológust arról kérdeztük, hogy mit lehet megállapítani abból, hogy egyedül milyen pózban alszunk és mit mutat meg a párok kapcsolatáról az, hogyan alszanak együtt?
Napi Doktor rovatunkban Tausz István, gyermek háziorvos volt segítségünkre abban, hogy milyen és mennyi vitamin kell a gyerekeknek.

Később Cziglán Karolina, pszichológussal és Klausmann Viktorral arról beszélgettünk, hogy mit csináljunk, ha válogatós a gyerek, és nem eszi meg azt, amit a szülő elé tesz.
 

Sztárok bakancslistái


Már gyerekkorunkban is vannak álmaink, amelyeket meg szeretnénk valósítani és ahogy növünk, annál több célunk lesz. Ezeknek a céloknak az összegyűjtésére született meg a bakancslista. Hogy milyen kimondott vagy kimondatlan vágyai vannak sztárjainknak, azt ők mesélték el nekünk. Vendégünk volt Nyertes Zsuzsa, Lehoczky György és Szabó Dávid.

Koroknai Klára, bartendertől frissitő alkoholmentes italokra kaptunk tippeket, Király György, akváriumépítőtől pedig megtudhattuk, hogyan készítsünk akváriumot.

A hétfői adás minden pillanatát visszanézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók