Műsorújság
RTL Most

Aurélio új hitvallása: egészséges lélek, egészséges testben

Aurélio nem rég elhatározta, hogy diétázni és edzeni fog, szinte minden nap lejár a terembe és újra focizik is, reggel elmesélte, hogy miért döntött az egészséges életmód mellett. A petefészekrák világnapja kapcsán Simó Vivien mesélt nekünk, aki legyőzte a betegséget. Valamint azt is megtudhattuk, hogy miért olyan népszerűek ma a cross-funkcionális edzések. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
Elsőként Madártani Egyesület legújabb tanulmányáról beszélgettünk, miszerint nagy baj van a fecskeállománnyal Magyarországon. Az okokról Orbán Zoltánt, az MME munkatársát kérdeztük. Majd Dr. Belső Nóra, pszichiáter érkezett hozzánk akivel a hónapok óta a villamoson nőket inzultáló férfiról kapcsán beszélgettünk arról, hogy vajon miért nem segítenek egymásnak az emberek, ha látják, hogy társuk bajban van, és azt is megtudhattuk, hogy hogyan lehet eredményesen fellépni egy zaklatóval szemben.
 

Csaknem 8000 ember vesztette életét a nepáli földrengésben


A Fókusz riportere, Dörmer Csaba a napokban tért haza a földrengés sújtotta Nepálból. Ma reggel tapasztalatairól kérdeztük, és azt is megtudhattuk, hogy sikerült-e  olyan magyarokkal beszélnie, akik átélték a földrengést.


Viviennek az élete múlt a műtéten


Ma van a petefészekrák világnapja. Évente sajnos egyre több nőt érint a betegség, ami miatt az orvosok nem győzik felhívni a figyelmet a rendszeres szűrővizsgálatok fontosságára. Simó Viviennek évekbe telt, amíg kiheverte betegségét, de azt mondja, ha gyermekére néz, minden küzdelem megérte. Vivi is megküzdött a gyilkos kórral, de szerencsére volt ebben segítsége. Vivi tapasztalatai mellett arról is beszéltünk, hogy mit is kell tudni erről a betegségről.A Napi Doktor című rovatunkban pedig szemész szakértőnkkel arról beszélgettünk, Dr. Feminger Andrea, szemész szakorvostól megtudtuk, hogy milyen, a szemet érintő tünetei vannak a pollen-érzékenységnek, és hogyan tehetik az allergiások elviselhetőbbé a következő hónapokat.


Josh szerint jó, ha az esküvő előtt hosszabb ideig együtt élünk a párunkkal


Mit tisztázzunk házasság előtt? Párkapcsolati szakértőnkkel, Páli Patríciával valamint Bee-vel és Josh-sal arról beszélgettünk, mi mindent kell előre tisztázni ahhoz, hogy a házasság alatt elkerülhetők legyenek a konfliktusok.


Egészséges lélek, egészséges testben


A villa előtt nagyon odafigyelt a sportolásra, rendszeresen járt edzeni, törődött a külsejével. Viszont a Való világ után, ahogy ő mondja nyugdíjas üzemmódra kapcsolt és egyáltalán nem figyelt oda arra, hogy mit eszik, nem is sportolt, most viszont elhatározta magát. Egészségesen táplálkozik, rendszeresen jár edzeni és újra focizik. Hogy miért döntött az életmódváltás mellett, elmesélte reggel.Később Szűcs Petra - Sumo európabajnok, cross-funkcionális edző és Medvés Tímea szakértő, életmód-tanácsadó volt a vendégünk, akiket arról kérdeztünk, hogy miért olyan népszerűek ma a cross-funkcionális edzések és megtudhattuk azt is, hogy mi mindenre jó a medicinlabda, és miért használják a gyógytornában is.Végül pedig Kiszel Péter, kertészmérnök érkezett hozzánk, aki abban volt segítségünkre, hogy mire ügyeljünk, mielőtt virágültetésbe kezdünk, és hogyan, milyen gyakran kell ezeket gondozni.A pénteki adás minden pillanatát visszanézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók