Műsorújság
RTL Most

Alföldi Róbert és Jordán Tamás nagyon jó barátok lettek

Két éve egy közös munka hozta össze Alföldi Róbertet és Jordánt Tamást, elmesélték, hogy Szombathelyen min dolgoznak együtt. Később Soltész Rezsőt arról faggattuk, hogy mi fiatalos lendületének titka, továbbá Nagy Alexa, a Barátok közt színésznője is érkezett hozzánk, akivel terveiről beszélgettünk. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
A Magyarországon nagy zajjal és néhol a 90 km/órát is meghaladó széllel átvonuló vihar több településen kárt okozott. Elsőként Hajdu Mártont, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivőjét arról kérdeztük, hogyan előzhetjük meg, hogy nagyobb baj történjen a szélsőséges időjárás miatt.

Csámcsog ebéd közben, hangosan telefonál, az ő cuccai foglalják el a közös asztalt... Ez csak néhány olyan szituáció, amikor idegesíthet bennünket egy kollégánk. Nem könnyű megoldást találni ezekre, hiszen könnyen sértődés lehet a vége. De akkor mit tehetünk? Szerémi Pétert kérdeztük a témáról.Egy japán autóipari beszállító, amely a világ egyik legnagyobb légzsákgyártója, csaknem 34 millió, potenciálisan hibás légzsákot szerelt be járművekbe. Arról, hogy hazánkban vannak-e ilyen autók, még nincs adat. Lovas Károlyt, a Magyar Autóklub főtitkárhelyettesét kérdeztük a problémáról.
 

Rezső szerint a kor csak egy szám


Soltész Rezső az elmúlt hónapban ünnepelte 70. születésnapját. Azt vallja a kor csak egy szám, nem szabad, hogy meghatározza az embert, így ő sem engedi ezt, teljes erőbedobással dolgozik és minden szabadidejét a családjának szenteli. De mi a fiatalos lendületének titka?Eddig csak arról hallottunk, milyen veszélyes alkoholos állapotban autót vezetni, ám most egy új tanulmány szerint a túl kevés folyadékot fogyasztó sofőrök ugyanolyan veszélyt jelentenek, mint a részegek. Ez valóban igaz? Ennek próbáltunk utánajárni Napi Doktor rovatunkban Dr. Szántó Renáta belgyógyász segítségével.
 

Munkakapcsolatból barátság


Két éve egy közös munka hozta össze Alföldi Róbertet és Jordán Tamást, és akkor talán még nem is gondolták, hogy barátokká válnak. A közös munkáról ők maguk meséltek.


Alexa, ha csak teheti, utazik


Nagy Alexa, a Barátok Közt Fekete Aliza úgy döntött, hogy egy időre félreteszi a szövegkönyveket és maga mögött hagyja a Mátyás király teret. A pihenésre szeretne koncentrálni és legnagyobb szenvedélyének, az utazásnak hódolni. De, hogy mi lesz az úti cél? Többek közt erről faggattuk a színésznőt.A kutya felelősség is. Rengeteg odafigyelés és türelem kell hozzá, hogy egy kajla kölyökből szófogadó felnőtt kutyus váljon. Szita Boglárka, kutyakiképző mutatott pár trükköt, hogyan nevelhetjük meg kedvencünket.Fábián Éva korábban rengeteg fotóalbumot nézegetett és feltűnt neki, hogy ezekben milyen alulreprezentáltak a nők. Ezért eldöntötte, hogy nőket fog fényképezni, számos sikeres nő állt modellt a sorozathoz. Most pedig egy interaktív színházi előadás keretében keltik életre a nőkről szóló történeteket. Kiss György Ádámot, valamint Ladjánszki Márta koreográfust, táncost faggattuk a témáról.

A pénteki adás minden pillanatát visszanézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók