Műsorújság
RTL Most

Alföldi Róbert egykori mentoráltjai összetartanak

Borbély Ricsit, Nagy Ricsit és Szabó Ricsit faggatuk arról, hogy mi a helyzet velük X-Faktor és mik a közös terveik a jövőben. Majd Dombóvári Vandától és Pintácsi Vikitől igyekeztünk megtudni mik az anyai lét leghezebb kérdései. Vajon az oroszok felelősök a malajziai utasaszállító lezuhanásáért? Ezt is kiderítettük! S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
Egy ausztrál oknyomozó riporter végigkövette annak a rakétavédelmi rendszernek az útvonalát, ahonnan állítása szerint tavaly kilőtték a malajziai utasszállított. Azt mondja: Putyin és az oroszok a tettesek. Hogy mennyire hihetünk neki, valamint melyek a legújabb fejlemények Georg Spöttle biztonsági szakértő elmondta.Reggel, délben, este dugó Budapesten. Sok helyen már a vége felé járnak az útfelújításoknak, de van, ahol még csak most kezdődik. Nyul Zoltánt, a BKK egyik munkatársát kérdeztük az aktuális építkezésekről és arról, hogy vajon sikerül-e tartani az ígért határidőt.
 

Csőbombát találtak az M0-ás pihenőjében


Egy bolgár busz szombaton állt félre az M0-ás pihenőjében, miután az utasok szúrós szagot éreztek. Mint kiderült, valaki csőbombát rejtett az egyik csomagba. Arról beszélgettünk, hogy egy-egy hosszabb út előtt átnézik-e a buszokat és számon kérhető-e az utas a csomagja miatt, valamint Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő elmondta, indokolt-e, hogy a hasonló ügyek kapcsán időről-időre felmerül, hogy az Iszlám Állam állhat a háttérben.Nyakunkon a nyár, ezzel együtt pedig közeledik a strandszezon is. Amikor hétágra süt a nap az emberek nagy többsége, ha teheti, vízparton vészeli át a forró napokat. Ez azonban nem veszélytelen, hiszen nem szabad elfeledkezni a strandolás veszélyeiről. Dr. Kriston Renáta bőrgyógyásszal a leggyakoribb strandbetegségekről beszélgettünk.


A fiúk a zenében is kikérik egymás tanácsait


Borbély Ricsi, Nagy Ricsi és Szabó Ricsi barátsága az X-Faktor után is töretlen. A fiúk most az eddigieknél is több időt töltenek együtt, és már nem csak a magánélet a közös téma. Elmesélték, hogy mi a helyzet velük mostanában és mi köti őket ennyire össze.


Vanda szerint egy szülő élete örök aggódás


Sokszor felmerülő kérdés, ami nem hagyja nyugodni az édesanyákat: vajon elég jó anya vagyok? És, ha egy anyuka megdorgálja a gyermekét, akkor miért lesz bűntudata, pláne még ha jogos is volt? Erre kerestük a válaszokat Dombóvári Vandával és Pintácsi Vikivel.Sokat hallunk róla, de mégsem tudjuk mit jelent: csakra tisztítás. És egyáltalán mi is az a csakra? Megpróbáltuk kideríteni és bemutatni egy reiki mester, Tóth Tamás segítségével.

Bikini, trikini, tankini vagy egyrészes fürdőruha lesz az idei nyári divat? Cseh Éva stlyistot kérdeztük meg a témában.A csütörtöki adás minden pillanatát visszanézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók