KERESÉS search-close

8:08 - Minden reggel

szerző:
2013.02.27. 11:57
Március 11-től minden hétköznap reggel Teszári Nóra és Somogyi Zoltán köszönti majd a nézőket. Mautner Zsófia pedig izgalmas gasztronómiai magazinnal jelentkezik.
8:08 - Minden reggel

A 8:08 - Minden reggel egy magasabban kvalifikált, információéhes közönség számára nyújt igényes és megfelelő szórakoztatást és ami még fontosabb, hiteles és pontos tájékoztatást. Március 11-től az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető Teszári Nóra és Somogyi Zoltán élőben várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma. A stúdióban minden esetben elismert és hiteles szakértők segítenek tájékozódni az élet legkülönfélébb dolgaiban, ezzel is segítve a nézőket, utat mutatva, hogy minden információt megkapjanak, hogy dönteni tudjanak a mindennapi problémák megoldásában. Az RTL Klub Minden Reggel komplex szórakoztatást nyújt, hiszen az információra éhesek „Minden Reggel” naprakészek lehetnek, a gasztronómia szerelmesei egy új „Ízes életet” kezdhetnek Mautner Zsófival, a sztárhírek rajongói pedig a Reflektor magazinban mindent megtudhatnak Adától, Pintér Andrientől kedvenceik életéről.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való