Műsorújság
RTL Most

60. születésnapját ünnepli Dolák-Saly Róbert!

Mindenki Boborjánja 60. születésnapját ünnepli, akit családról, munkáról faggattuk, valamint Beleznay Endrétől azt is megtudhattuk, hogy milyen viszonyt ápol anyósával. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.
Elsőként Dr. Gaál Edinával az egy éve hatályos családjogi törvényről és a tartásdíj miatti szülői viszályokról beszélgettünk, majd Dr. Nagy Sándorral egy internetes portálon felbukkant névtelen véradó leveléről beszélgettünk, akivel tévesen közölték a véradás után, hogy pozitív lett a HIV tesztje

Később Némedi Gábor volt a vendégünk, aki a több száz Magyarországon eladott, de lopott autó rendőri lefoglalásáról nyilatkozott. 
 

A gondoskodás igénye nem merülhet ki drága eszközök ajándékozásával


Milyen tipikus hibákat vétenek a szülők gyereknevelés terén? Mennyire kell tekintélyelvűnek lennie a nevelésnek? Hogyan bírja rá a szülő a gyereket, hogy szót fogadjon? Miért nem jó, a majomszeretet? Hogyan büntessük a gyereket? Hova vezetnek a következetlen nevelési elvek? Ezekről, és egyéb fontos kérdésekről beszélgettünk Dr. Bagdy Emőke, klinikai szakpszichológussal. A Napi Doktorban dr. Koppány Viktória, endokrinológus volt a vendégünk, akivel arról beszélgettünk, vajon utalhat-e pajzsmirigy betegségre, ha zsibbad a kezünk. 
 

Boldog születésnapot Dolák-Saly Róbert! 


60. születésnapján köszöntöttük Dolák-Saly Róbertet meglepetésvendégünkkel, Farkasházi Rékával, aki évek óta Robi jó barátja. A születésnapi köszöntés után Beleznay Endrével és Hevesi Kriszta szexuálpszichológussal beszélgettünk arról, hogy miért rettegünk az anyóstól, hogyan lehet az esetleges konfliktusokat kivédeni és mi mindent tehetünk a jó viszony megőrzésének érdekében. 
 

Itt a tavasz! 


A tavasz jegyében először Szálkai Hajnalka manikűrössel beszélgettünk arról, hogy mik az idei körömtrendek, majd Tóth Enikő, kreatív blogger adott hasznos tippeket azzal kapcsolatban, hogy hogyan dobhatjuk fel a kert, terasz vagy az erkély hangulatát. Megtudtuk mit jelent a vintage stílus és azt is, hogy milyen színek dominának idén, és azt is, hogy a dekorálás mennyi időt vesz igénybe. 

A hétfői adás minden pillanatát visszanézheti az RTL Most oldalán! 

Legnézettebb videók