Műsorújság
RTL Most

Itt az új Audi S6-os sportlimuzin

A 4Ütem adásában a több mint 400 lóerős Audi S6-ost tettük próbára, majd a nanotechnológiával ismerkedtünk meg közelebbről. A továbbiakban pedig, az inkább a tároló rekeszekben, mint lóerőkben bővelkedő Skoda Octaviát mutattuk be, végül sportrovatunkat láthatták.
Fekete, óriási, tekintélyt parancsoló és több, mint 400 lóerős. Ez az új Audi S6 sportlimuzin, ami mindenki tekintetét magával ragadja.

Olyan kiállása van az autónak, hogy a tétova sofőr az autópályán nem a külső sávba, hanem a következő pihenőhelyre menekül a négykarikás maszk elől. Hogy milyen finomságok, milyen erő és milyen presztízs lengi körbe a benzines bálnát, azt adásunk első felében nézhették meg.

Egy szép autó mellé tiszta belső dukál, ezért megmutattuk a nanotechnológiás belső tisztítást.
Praktikus családi limuzin, talán így jellemezhetnénk leginkább az új Octaviat. Az óriási csomagtartónak, illetve számos rekeszeknek köszönhetően az ember úgy érezheti magát, hogy nem kell több száz lóerő, ha ilyen jól használható autóval közlekedik. Sportrovatunkban pedig beszámoltunk az Opel Dakar Team Silk Way Rallyra való felkészüléséről.


A 4ütem adását újranézheti az RTLMost oldalán!

Legnézettebb videók