Műsorújság
RTL Most

Felhívás: Várjuk azok jelentkezését, akik annak idején hallgatták Szilágyi János műsorait

Az ismert rádiós és tévés a 70-es, 80-as években olyan  népszerű műsorokat vezetett mint a Táskarádió vagy a Halló, itt vagyok. A 90-es években a televízióban ment nagy sikerrel több műsora. Szilágyi Jánosnál ma forgatott a 21. század stábja. A riporter arról beszélt, nem érzi magát 80 évesnek.

 

 

„Én meg szoktam mondani, hogy hány éves vagyok, de hogyha valakinek valamiért nem akarom megmondani, akkor van egy nagy trükköm, azt szoktam mondani, hogy közelebb vagyok a hetvenhez mint a hatvanhoz. És akkor azt hiszik, hogy olyan 68-69 éves vagyok, miközben nem hazudok, ha száz éves leszek, akkor is közelebb leszek a hetvenhez mint a hatvanhoz, úgyhogy ezt a trükköt szoktam bedobni.”!

 

Várjuk azok jelentkezését, akik annak idején hallgatták a műsorait, vagy betelefonáltak a Halló, itt vagyok című beszélgetős műsorba!

 

Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken tudnak:

E-mail: 21.szazad@rtlklub.hu

Levélcím: 1222. Budapest, Nagytétényi út 29. - XXI. század szerkesztősége

Hasonló videók

  • 1989-ben a kommunista diktatúra összeomlása óriási energiákat szabadított fel a korábban szigorúan szabályozott könnyűzenei életben: az állami kontroll egyik napról a másikra megszűnt, a piaci viszonyok viszont még nem alakultak ki. Ebben a rövid ideig tartó vákuumban szabad tere nyílt az alulról jövő kezdeményezéseknek, hirtelen mindenki zenekart alapított, klubot nyitott és fesztivált szervezett – pénz nélkül, de hatalmas lelkesedéssel. A fiatalok új kedvenceit, a Sex Actiont, a Tankcsapdát vagy a Kispál és a Borzot az idősebb generációk eleinte hasonló megütközéssel fogadták, mint az ő szüleik annak idején a hatvanas évek beatzenekarait.

  • Felégetik a parkettát, disznót tartanak a kádban, nem szeretnek dolgozni. - Előítéletek a szocializmusban, amikor felszámolták a telepeket és új házakhoz juttatták a romákat. De vajon le lehetett-e rombolni a beidegződéseket és álmodhatott-e más életről egy cigány gyerek akkor, amikor hivatalosan nem is létezett szegénység? Egy zseniális dokumentum-játékfilm nyomában, avagy Cséplő Gyuri története. Veress Krisztina filmje a XXI. században.

  • 1989-ben a magyar kormány úgy döntött, megnyitja a határt a kelet-német menekültek előtt. De mi volt ennek a következménye? A 30 éve történt döntés hátteréről és saját szerepéről az akkor miniszterelnök, Németh Miklós is megszólalt.

  • Gurult a golyó, repültek a bábuk, a szocializmus egyik legnépszerűbb játéka volt. Játszották sporttelepeken és vidéki kocsmákban is. A teke mindig igazi népi sport volt. A rendszerváltással a tekét aztán kiszorította a bowling. Bábuk harca, a XXI. században.

  • A patkányokkal szemben kialakult félelem és undor nem új keletű, irtásuk a nagyvárosok kialakulása óta mindig is napirenden volt. Néhány éve a XXI. század is foglalkozott a témával, ezt a filmet most újra megnézhetik.

Legnézettebb videók