KERESÉS search-close

Könnyek, örömmámor, feszültség – Nézd vissza az 1 perc és nyersz! emlékezetes jeleneteit!

szerző:
2017.05.21. 11:00

Az elmúlt hét eseményei nemcsak izgalmas perceket tartogattak a nézők számára, hanem drámai pillanatokat is. Idézzük fel együtt az emlékezetes „egyperceket”!

A negyedik évad első adása egy hihetetlenül őszinte és kedves emberrel indult, aki végül több pénzzel távozott, mint remélte. 

Aztán az egyik pillanatról a másikra zuhantak össze az 1 perc és nyersz! nézői, mikor Zsófinak és Viktornak nem sikerült a Kancsóöv játék.

A műsor legelső párbaját két nagyon szimpatikus srác nyitotta, akik azonnal a szívünkbe lopták magukat.

A héten volt miért aggódni! A Vaszil testvérek megható és csodálatos dologért érkeztek a játékba, viszont az álmuk álom maradt csupán…

Az 1 perc és nyersz! új szériájában párok is jelentkezhettek az idén, így Orsi és Tamás összeszedték minden bátorságukat és belevágtak.

Enikőben egy végtelenül pozitív és vidám hölgyet ismerhettek meg a nézők, aki mint általában, most is a férje megérzéseire hallgatott. 

A hét utolsó napján végül a lányok párbajára is sor került, akik óriási erőbedobással játszottak.

Mindenközben Sebestyén Balázs is hozta a humoros oldalát, és rendkívül jól szórakoztatta mind a nézőket, mind a játékosokat.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való