Műsorújság
RTL Most

Ez történt a második héten: sikerek és bukások az 1 perc és nyersz!-ben!

Idézzük fel együtt a legemlékezetesebb, legizgalmasabb és a legszomorúbb pillanatokat!

Attila indította a hetet az arénában, aki a világ egyik legszebb ajándékát szánta menyasszonyának: a saját álomesküvőjükért küzdött a fiatal srác.

A négygyerekes anyuka, Ildikó bevallotta nekünk, hogy az élete a családjáról szól, akiért mindent megtenne. Kiderült, ezért jelentkezett a műsorba, gyermekeinek szeretne egy kis örömet okozni. Hogy mire is gyűjtött? Itt meg tudod nézni!

A keddi napon az 1 perc és nyersz! stúdióját ellepték a tűzoltók. Gábor és Péter azért érkeztek a játékba, hogy kedves kollégájuknak tudjon segíteni, aki nagyon sokáig kómában feküdt. A színfalak mögött hatalmas szurkolótábor fogadta a fiúkat!

A játék során több olyan pillanat volt, mikor visszafojtott levegővel néztünk végig egy-egy játékot. Géza a lányáért küzdött szerda este, és a vizesballon feladat rendesen megizzasztotta a volt kommandóst!

A hét legutolsó versenyzője Dominik volt, akit édesanyja is elkísért. A nagy izgalom és a lámpaláz sajnos megtette hatását, és a legváratlanabb helyzetben történt egy nagy baleset.

Ne feledjétek, jövő héten folytatódik az 1 perc és nyersz! izgalmas pillanatai!

Legnézettebb videók