Műsorújság
RTL Most

Ez történt a második héten: sikerek és bukások az 1 perc és nyersz!-ben!

Idézzük fel együtt a legemlékezetesebb, legizgalmasabb és a legszomorúbb pillanatokat!

Attila indította a hetet az arénában, aki a világ egyik legszebb ajándékát szánta menyasszonyának: a saját álomesküvőjükért küzdött a fiatal srác.

A négygyerekes anyuka, Ildikó bevallotta nekünk, hogy az élete a családjáról szól, akiért mindent megtenne. Kiderült, ezért jelentkezett a műsorba, gyermekeinek szeretne egy kis örömet okozni. Hogy mire is gyűjtött? Itt meg tudod nézni!

A keddi napon az 1 perc és nyersz! stúdióját ellepték a tűzoltók. Gábor és Péter azért érkeztek a játékba, hogy kedves kollégájuknak tudjon segíteni, aki nagyon sokáig kómában feküdt. A színfalak mögött hatalmas szurkolótábor fogadta a fiúkat!

A játék során több olyan pillanat volt, mikor visszafojtott levegővel néztünk végig egy-egy játékot. Géza a lányáért küzdött szerda este, és a vizesballon feladat rendesen megizzasztotta a volt kommandóst!

A hét legutolsó versenyzője Dominik volt, akit édesanyja is elkísért. A nagy izgalom és a lámpaláz sajnos megtette hatását, és a legváratlanabb helyzetben történt egy nagy baleset.

Ne feledjétek, jövő héten folytatódik az 1 perc és nyersz! izgalmas pillanatai!

Hasonló videók

  • Újra az RTL Klub képernyőjén az elmúlt évek egyik legsikeresebb vetélkedő show-műsora, az 1 perc és nyersz! - Sebestyén Balázs vezetésével. Az 1 perc és nyersz! 4. évadában számos újdonsággal találkozhatnak a nézők hétköznaponként. A vadonatúj játékok mellett lesznek párbajok is, ahol az idő mellett egy játékostárssal is versenyezni kell. Az idei év másik újdonsága, hogy az egyéni és páros játékosok mellett családok is ringbe szállnak majd az akár 10 milliós fődíjért.

  • Ennek a feladatnak a teljesítéséhez jó koncentrációsképességre és biztos kezekre van szükség. a játékosnak ezúttal két szívószálat kell csipeszként használni ahhoz, hogy három cukorkát szállítson az egyik asztalról a másikra. A második asztalon három szívószál várja a játékost az ég felé fordítva, amelyeknek tetejére kell illesztenie a három különböző színű cukrot. Ha valamelyik szívószál felborul vagy leesik róla a cukorka, a játék befejeződik. Ha a feladatot nem sikerül 60 másodperc alatt teljesíteni, a versenyző kieshet, és a játéknak vége. 

  • Az emberi arcon rengeteg izom található. Két izomcsoport a mosolyért, és a szemöldökráncolásért felelős. Ebben a feladatban a játékosnak a homlokától kell az arcizmai segítségével eljuttatni egy kekszet a szájáig. Ha leesik a keksz, próbálkozhat másikkal. Ha nem sikerül a feladatot 60 másodperc alatt teljesíteni, a versenyző kieshet és a játéknak vége.

  • A vicces mozgású lépcsőjáróval biztosan nagyon sokan találkoztak már. Ebben a feladatban a játékos két lépegető rugót tart a kezében, melyek tetejére egy-egy anyacsavar van felfűzve. A játékosnak a csavarokat a rugó tetejéről a földig kell lemozgatnia úgy, hogy folyamatosan hintáztatja és pörgeti azokat. Ha nem sikerül a feladatot 60 másodperc alatt teljesíteni, a versenyző kieshet és a játéknak vége.

  • Ebben a feladatban a versenyzőnek kivételes kéz-szem koordinációra van szüksége ahhoz hogy az evőpálcikák segítségével négy ajakbalzsamból építsen tornyot. Ha csak egy picit is megcsúszik a pálcika, az egész rakás összedőlhet. Most végre kifizetődhet, hogy hosszú évek kemény munkájával megtanultunk kínai pálcikával enni. Ha nem sikerül 60 másodpercen belül teljesíteni a feladatot, a versenyző kiesik, és a játéknak vége.

Legnézettebb videók