Műsorújság
RTL Most

TOP5 fürdés a Villában – férfi kategória

Percről percre közelebb kerülünk a Való Világ7 Fináléjához, úgyhogy eljött a számvetés ideje: most induló cikksorozatunkban sorra vesszük a villa legérdekesebb pillanatait. Mivel tudjuk, hogy az egyik kedvenc helyszínetek a zuhanyzó, ezért itt kezdjük a dicső múlt felidézését!
 
5. Laci elsőzése

A fiúk közül a csúcstartó egyértelműen Laci volt, ő volt az első, aki meztelenül vetette magát a zuhany alá, úgyhogy jár neki a 5. hely.
 

4. A gátlásoktól mentes Robin
 
Hölgy olvasóinknak/nézőinknek hosszú ideig kellett várni rá, hogy Robin végre elengedje magát, és alsónadrág nélkül merészkedjen a fürdőbe, de szerencsére ez is bekövetkezett, és Robin végre “kibontakozott”.
 

3. Maci és a csajok
 
Mint kiderült, nem csak a nézőket érdekli a fürdőző férfiak látványa, de a villa lányai is élénk érdeklődést tanúsítottak hímnemű társaik higiéniai szokásai iránt. Éppen ezért kezdjük listánkat egy igazi klasszikussal, amikor Maci egyszerre két csajjal osztozott a zuhanyzón!
 

2. A másik Maci a zuhany alatt
 
Maci ment, Maci jött: a Villa kabalaállata hamar sokak kedvence lett, de a legtöbbet mégis Dennis és Fanni foglalkoztak vele, például ők próbálták megfürdetni is. Persze nem ment olyan könnyen, mint elsőre gondolták:
 

1. Robin egzotikus fürdőzése
 
Vízben bárki tud fürödni, a zuhany alatt pedig mindenkinek jó a hangja is (legalábbis azt gondolja magáról), de mi van, ha víz helyett csak válogatott gusztustalanságok vannak kéznél, ráadásul az éneklés is kötelező? Nos, abból lesz minden idők legfurcsább zuhanyzása:
 

Legnézettebb videók