Műsorújság
RTL Most

Miért érdemelné meg a nyereményt Dóri?

Dennis után annak a személynek a villaéletét vesézzük ki, akit a Kiválasztott sokáig a nővérének nevezett, ma viszont legfőbb ellenfelének tekint. Dóri játéka során nem ez volt az egyetlen nagy és jelentős fordulat, ezúttal pedig sorra vesszük a többit!
Dóri igazán feltűnő jelenség volt már a beköltözése idején is: a fiúk felkapták a fejüket a dekoratív playmate-re, a lányok pedig egyértelműen nagy riválist láttak benne. Hamar kiderült azonban, hogy a többséget nem csak Dóri teste, de a belső értékei is erősen foglalkoztatják: Fannival jó barátnői, Lacival pedig plátói szerelmi viszony alakult ki, ami csak azért nem teljesedhetett ki, mert Laci megsértette őt, amikor a többiek előtt megjegyzéseket tett a viszonyukra. Persze nem Laci volt az egyetlen férfi a játék során, akinek a playmate elcsavarta a fejét: Ádámmal egészen a csókolózásig jutottak, Robin pedig szerelemes levelet is írt neki, sőt, egy romantikus éjszakát is együtt töltöttek. Dóri mégsem adta oda magát senkinek, és ehhez az elhatározásához mind a mai napig tartotta magát.

Ő az, akit a játék során végig az érzelmei vezéreltek, és minden esetben a szívére hallgatott: amikor mindenki Zsu ellen fordult, ő volt az egyetlen, aki felvállalta, hogy igenis látja benne a jót, és hajlandó őt támogatni. Sőt, az is kétségtelen, hogy a villabeli bulik is egészen másként alakulnak, ha ő nincs a játékban: a felhőtlen mulatozás perceiben Dóri ugyanis egészen szélsőséges érzelmi skálákat járt be. Ő volt az, aki szinte mindenkit a szájára vett a bulik során: volt, hogy jókedvében mindenkivel csókolózott, máskor kőkemény vitákat kezdett villatársaival.

Bár sokan azzal vádolják Dórit, hogy valódi küzdelem nélkül került ilyen közel a fináléhoz, ez az érvelés csak részben állja meg a helyét, hiszen az, hogy a legtöbbször egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán kapott jelet, az a többieken is múlt, és azon is, miként alakította saját kapcsolatait villatársaival. Így aztán Dóri valóban sosem volt Kiválasztott, ő maga azonban mindig őszintén elmondta a véleményét a táblánál, és aszerint osztotta ki saját jeleit, hogy éppen mit érzett a többiek irányába.  Akik a taktikázás hiányát kérik számon Dórin, azok elfelejtik, hogy nagyon fontos szerepet játszott abban, hogy létrejött minden idők legkülönösebb párbaja Edina és Laci közt, és azt is, hogy a játékban annak ellenére képes volt eljutni idáig, hogy közben egy szörnyű tragédia, a nagymamájának elvesztése is nap mint nap kísértette őt.

Az utolsó nagy fordulat Dóri villaléte során a korábbi baráti kapcsolatok leépülése volt: a hetek óta érezhető feszültség Fanni és Dennis irányába Edina végrendeletével végleg a felszínre tört. Dóri ma úgy érzi, elárulták addigi támogatói, és megvezették az érzelmei. Éppen ezért bizonyítani szeretné mindenkinek, hogy igenis helye van a játékban, és a fináléban is. Természetesen rajtatok múlik, hogy bizalmat szavaztok-e neki!

Holnap Laci és Robin villalétét fogjuk kielemezeni, addig pedig itt egy felejthetetlen pillanat Dóritól:
 


A sorozat további részei:

Miért érdemelné meg a nyereményt Dennis?
Miért érdemelné meg a nyereményt Laci? 
Miért érdemelné meg a nyereményt Robin? 

Legnézettebb videók