Műsorújság
RTL Most

Miért érdemelné meg a nyereményt Robin?

A Való Világ 7 Top 4 játékosát bemutató sorozatunkat az utolsóként beköltöző Robinnal zárjuk, aki hol ösztönös, hol rendkívül taktikus, de mindig nagyon óvatos játékával egészen a fináléig verekedte magát. Lássuk, hogyan tette mindezt!
A szimpátiaszavazás eredményeképpen Dávidnak arra sem volt ideje, hogy megszokja a villa levegőjét, a helyére máris Robin érkezett, aki saját bevallása szerint egy nemrég véget ért szerelmi kapcsolat elöl “menekülve” választotta a játékot. Utolsó beköltözőként természetesen egyáltalán nem volt könnyű dolga, hiszen nagyon hamar kellett meg- és kiismernie társait, ráadásul részben már kialakult viszonyok fogadták őt. Rendkívül jó taktikai érzékkel, vagy csak az ösztönöktől vezérelve Robin mégis azt a döntést hozta, hogy nem fog besorolni egyik klikkbe sem. Társai ugyan sokszor vádolták azzal, hogy nem nem foglal állást a fontos kérdésekben, a taktika mégis helyesnek bizonyult, hiszen Robinnak ma már bérelt helye van a fináléban.

Azt sem mondhatjuk, hogy egyszerű út vezetett volna idáig: Robinnak sokszor kellett létfontosságú döntést hoznia a játék során, és nagy szerepe volt a VV7 párbajainak alakulásában. Sőt, ő maga is megmérettette magát, és Ádám ellen sikerrel tért vissza a villába, így ébresztve kétséget villatársaiban, akik sokáig a leggyengébb játékosnak tartották.

A jelek szerint Robin a beköltözés előtti szerelmi bánaton is sikerrel tette túl magát, hiszen jócskán akadtak nőügyei a villában. Dórinak még szerelmeslevelet is írt, sőt, egy romantikus éjszakát is együtt tölthettek. Az iskolahét során Orsi, az énektanár babonázta meg őt annyira, hogy újra papírra vetette az érzéseit, de arra egészen az utolsó hétig kellett várni, hogy plátói kapcsolat helyett végre megtalálja a valódi szerelem Anett személyében.
A mindenki által tiszta szívűnek és érzelmesnek tartott Robin az a személy, akinek bár számtalan konfliktusa volt a villában Lacitól Fanniig, ő mégsem kezdett soha senki ellen hadjáratba, és mindig megpróbálta rendezni ezeket a nézeteltéréseket a játék során rendelkezésére álló eszközökkel. Tevékeny szerepe volt abban, hogy létrejöjjön az Edina-Laci párbaj, melynek végkimenetele azonban őt magát is meglepte, Edina személyében ugyanis korábbi hűséges játékostársát veszítette el. Lacival való ellenszenvét azóta sem palástolja, függetlenül attól, hogy az utolsó napokra kapcsolatuk normalizálódni látszik.

Robin tehát hosszú és küzdelmes utat járt be azért, hogy a fináléban lehessen, és közben végig hű maradt önmagához. Hogy ez elég lesz-e a fődíjra is, az viszont már csak a fináléban fog kiderülni!
Addig is, íme egy klasszikus jelenet az állatok nagy barátjával, Robinnal:
 


A sorozat további részei:

Miért érdemelné meg a nyereményt Dennis?
Miért érdemelné meg a nyereményt Dóri?
Miért érdemelné meg a nyereményt Laci?

Legnézettebb videók