Műsorújság
RTL Most

Miért érdemelné meg a nyereményt Dennis?

Ha valaki beverekszi magát a TOP4-be a ValóVilág játékában, az már önmagában elismerésre méltó teljesítmény, de a fődíjhoz még ennél is több kell. Most induló cikksorozatunkban sorra vesszük a még játékban lévő szereplőket, és összegezzük eddigi teljesítményüket. Először a VV7 utolsó Kiválasztottjának, Dennisnek a történetét tekintjük át!
Dennis már a beköltözésekor óriási vihart kavart, amikor élőben jelentette be addigi párjának, hogy a játék kezdetét egyben egy új élet kezdetének is tekinti, melyet már nélküle kíván folytatni. Dennis úgy érezte, nincs értelme továbbvinni ezt a viszonyt, és azt sem akarta, hogy akadályozza őt a benti játékában, vagy ahogy ő mondaná: a “kibontakozásban”. Ez a lépés aztán sokakból ambivalens érzéseket váltott ki, a többiek pedig az első perctől nagyon komoly ellenfelet láttak Dennisben. Utóbbiban közrejátszott az is, hogy a villalakó maradéktalanul betartotta a beköltözéskor tett ígéretét, és állandó csínytevéseivel, valamint extravagáns viselkedésével mindent megtett azért, hogy magára irányítsa a figyelmet.
 
Sokáig persze nem maradt magányos a villa komisza, Fannival ugyanis nagyon hamar egymásra találtak. A kezdetben puszta testi vonzalomnak indult kapcsolat heves érzelmekbe csapott át, később pedig már egyértelműen párnak tekintették magukat Fannival – saját szavaikkal élve: megtalálták egymásban a másik felüket. A kapcsolatot viharos veszekedések, és szenvedélyes együttlétek színesítették, Fanni elvesztése pedig láthatóan nagyon megviselte Dennist, akit a főnyeremeényen túl most már a bosszú is motivál.
 
A játék során villatársai többször megvádolták Dennist azzal, hogy nem áll bele a konfliktusokba, és nem vállalja fel őszintén a véleményét. Kétségtelen tény, hogy sok esetben inkább választotta a magányos vívódást, és legnagyobb titkát is csak azután mondta el Fanninak, később pedig a többieknek is, hogy győztesen tért vissza Dani ellen a Való Világ 7 egyik legkeményebb párbajáról. Mint kiderült, Dennisnek van egy kislánya, akit különböző okokból már két éve nem látott. Dennis egyik legfőbb célja, hogy rendbehozza az életét, rendezze a kapcsolatát a kislányával, és kifizesse a tartozásait, melyeket az elmúlt években halmozott fel, miközben folyton kitörni próbált addigi helyzetéből, és bizonyítani akarta, hogy egy egyszerű kéménybélelőből is lehet igazi showman.
 
Kétségtelen, hogy Dennis nélkül egészen máshogy alakult volna a villa élete, és most teljes joggal áll ott a top 4-ben. Az viszont már a Ti döntéseteken múlik, hogy a fináléra is érdemesnek tartjátok-e őt!
És persze ha valakinek mindez nem lenne elég, álljon itt örök mementóul Dennis villabeli működésének egyik legszebb pillanata:
 
 
A sorozat következő részében Dóri villalétét vesézzük ki!

A sorozat további részei:

Miért érdemelné meg a nyereményt Dóri?
Miért érdemelné meg a nyereményt Laci? 
Miért érdemelné meg a nyereményt Robin? 
 

Legnézettebb videók