KERESÉS search-close

Három Párbaj-győzelem is kevés volt a Fináléhoz

szerző:
2015.02.28. 22:50
A két nagy rivális csapott össze a VV7 utolsó Párbaján. Laci és Dennis között már azóta érett ez az összecsapás, amióta megromlott a viszonyuk. De itt is csak egy nyerhetett, egyikük számára karnyújtásnyira a cél előtt, véget ért a ValóVilág.
Három Párbaj-győzelem is kevés volt a Fináléhoz
A párbajozók összefoglalták, hogy milyen gyengeségeik és erősségeik vannak. Dennis szerint Laci erőssége a párbajozós rutinja, és Edina, aki erősítette. Laci túl sokat kér bocsánatot, ezt pedig csak azt teszi, akinek vaj van a füle mögött.


„Sokszor ítélkeztél mások felett, úgy, hogy nem is ismered.”


Laci persze nem meglepő módon egyáltalán nem értett egyet az elmondottakkal, majd természetesen ő is elmondta a magáét. Szerinte a komisz Fanni miatt volt érdekes, hiszen volt kinek csinálni a show-t, viszont amióta a tündérfalvi kiesett, teljesen el van tűnve. A jól bevált konfliktuskerülés is előkerült, na meg a sértődékenység és a „helyzetpara” is.

Dennis és Laci összecsapása ezzel még nem ért véget, hsizen várt rájuk a macsó-párbaj. Három feladatban mérhették össze erejüket és kitartásukat. Először az erőnlétüket, amiben mindkét fiú igyekezett maximálisan helytállni.

Három Párbaj-győzelem is kevés volt a Fináléhoz

Végül ezt a feladatot Laci nyerte. A második szám, a futva evés sem volt éppen egy sétagalopp.

Három Párbaj-győzelem is kevés volt a Fináléhoz

Segítőiknek etetni és itatni kellett a srácokat, mialatt különböző fokozaton dübörgött alattuk a futógép.

Három Párbaj-győzelem is kevés volt a Fináléhoz

Ahogy Dennis mondaná, ágászi küzdelem volt ez, de ebben a feladatban is csak egy nyerhetett, aki megint csak Laci lett.

Három Párbaj-győzelem is kevés volt a Fináléhoz

A harmadik feladat már Dennisnek is feküdt, rúdtáncolniuk kellett. A komisz ki is hozta magából a maximumot, nem szégyenlősködött, beleadott mindent.

Három Párbaj-győzelem is kevés volt a Fináléhoz

A facér annyira nem örült ennek a mutatványnak, de ő is hősiesen helytállt.

Három Párbaj-győzelem is kevés volt a Fináléhoz

A rúdtáncot simán nyerte Dennis, de az előző két győzelem miatt Laci nyerte meg a sorversenyt, az ajándék pedig minden képzeletét felülmúlta.

Három Párbaj-győzelem is kevés volt a Fináléhoz

A számára legfontosabb személlyel találkozhatott, Edina örömében a nyakába ugrott és még sokáig ott is maradt. A facér megint sírt, mint a záporeső, sokáig nem tért magához, még akkor sem, amikor Edina elment. Szerelme sok sikert kívánt neki, drukkol érte, de arról is biztosította, hogy neki nem a pénz a fontos, ha nem ő nyerne, akkor is várni fog rá.

Dennisszel se nagyon akartak kiszúrni, végtére ő is hősiesen helytállt a sorversenyben, ezért ő is kapott egy kis ajándékot, de Villa-béli kifejezéssel élve, teljesen vakon volt. Fel kellett vennie egy szemfedőt és bokszkesztyűt, majd Dóri „olyan ügyesen, ahogy szokta, kikísérte az udvarra, úgy hogy csak egyszer kenődött fel az ajtóra”.

Majd Fanni, hasonló hacukában, bebotorkált a Villába.

Három Párbaj-győzelem is kevés volt a Fináléhoz

Először kérdőre vonta szerelmét, hogy miért nem tudta megnyerni ezt a feladatot, mert így nem láthatják egymást, de ettől még nagyon boldogok voltak, hogy találkozhattak. Bár Dennist „szétvágta az ideg”, hogy nem láthatta édibédi hajasbabáját. A többiek jót szórakoztak bentről a két vaksin, de azért azt megjegyezték, hogy a találkozásuk elég rideg, főleg Laci állt értetlenül a dolgok előtt. Fanni persze ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, Laci és Edina csöpögős romantikáját, egy


„Ebben még a f*szodat sem tudnám kiverni”


aranyköpéssel törte meg. És persze azon is sajnálkozott, hogy bár volt szoliban, és fogyott is, a komisz még ezt sem láthatja. A nyugiban persze volt csók, ölelkezés, jótanács, meg miegymás, majd az édibédi négykézláb kibotorkált a Villából.


Három Párbaj-győzelem is kevés volt a Fináléhoz

A péntek esti BeleValó rendhagyó módon a Villából jelentkezett, Éva és Aurelio személyesen faggatta a két ellenfelet a Párbaj lehetséges kimeneteléről.
 

„Ha megnyerem ezt a Párbajt, hátradőlve fogok ülni a Fináléban”


Laci mondatán Robin alaposan felhúzta magát. A facér szerinte olyan flegmán és pökhendin vágta az arcukba ezt, hogy nem tudott szó nélkül elmenni mellette. Robin szerint Laci gyakorlatilag úgy veszi, hogy megnyerte ezt a játékot, ha Dennist kint hagyja a Párbajon, hiszen számára Dóri és ő már nem ellenfél.

Kezdetét vette a VV7 utolsó Párbaja. A nagy összecsapás előtt felelevenítették, hogy a két fiú kapcsolata hogyan jutott el a barátságtól a Párbajig. Majd Dennis és Laci mindenkitől elköszönt, és legközelebb a stúdióban látták viszont egymást, ahol mindkettőjüket őrjöngő tömeg fogadta.

A Pábraj visszafogottan zajlott, mégis kemény indulatok törtek a felszínre, amikor megbeszélték a legnagyobb konfliktusaikat. Majd a Villában eljött a "kortesidő", azaz Robin és Dóri védőbeszédet mondtak védencükért.

Eljött az idő, hogy megismerjük az eredményt. 54 százalékkal a nézők Dennisnek szavaztak bizalmat, hogy visszamehessen a Villába és a Fináléban esélyt kapjon arra, hogy továbbküzdjön a főnyereményért. Vasárnap 20 órától Finálé, ahol kiderül, ki lesz az az egy, aki mindent visz!

Ha még több részletre kíváncsi vagy, nézd vissza a teljes adást az RTL Moston.
 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való