Műsorújság
RTL Most

Dóri és Robin biztosan Finalista

Rögtönzött vízicsata, visszanyaló fagyi, büntetéshullám, csöpögős, negédes métely, ufók. Mindez az Összefoglalóban, és megvan az utolsó Kihívott is.
Laci és Attila gatyaseftelésbe kezdett, facérnak kellett a tréningnaci.
 

„Szagot fogott és nem akarja elengedni”


Miközben Attila zuhanyozott, Laci meg akarta lopni, Attila viszont résen volt, egyből támadásba lendült a zuhanyrózsával. Robin segített haditervet szőni Lacinak, aki végül párnapajzzsal rongyolt be, de Robin megszívatta, rázárta az ajtót. Laci végül mint egy ázott veréb ballagott ki.


„Úgy védte a gatyát, mint egy spártai harcos”„Taknyos kis nímandok, próbáltok velem ujjat húzni?”
Indult harcba Attila, aki ellen már szódásüveggel támadtak. Végül az egész Villa úszott. Mindenki lenyugodott, Attila is felöltözött, erre Anett odasunnyogott és lespriccelte Attilát, aki nem hagyhatta megtorlás nélkül ezt, behajította a lányt a jakuzziba. Ruhástul.Reggel Attila tájcsimozdulatokkal ébredezett, Anett Robinnal ringatózott, Artúr megjelölte a bukszust.Robinnak Anett mellett napról-napra jobb ébredni, a lány is érzi, hogy erős vonzalom van köztük, szerinte még szerelem is lehet a dologból. Attilának már too much volt a szitu.
 

„Ez a csöpögős, ragacsos, negédes métely, ami itt köztetek sugárzik, ettől én megőrülök. Megyek is Lacihoz, mert én a sötét, gonosz ködben szeretek ülni.”


Később Laci arról faggatta Attilát, szerinte hogy fog dönteni Dennis. Attila szerint Robint nem fogja választani a komisz, és azt is elmondta, ő annak ellenére is kivinné Dórit, ha azt mondogatta volna végig, hogy nőt nem visz ki.

Anett szakította félbe a beszélgetést, aki pampogni kezdett, hogy Attila villamester létére nem gondoskodott mosogatószivacsról és mosószerről.
 

„A mosogatószivacsnak úgy kell kinéznie, mintha lehányták volna”


Tudtuk meg Attilától. Robin végül bevállalta, de sok volt neki, hogy Attila mindent elvár, de semmit sem ad hozzá. Laci közbeszólt, hogy csak a kifogásokat hallja, a munkát nem. Na Attilának több se kellett hozzá, fel is csillant a szeme:
 

„Te vagy a legjobb segéd a gonoszságban”


Attila és Laci elvonult, hogy valami jó kis büntit kitaláljanak a munkakerülő csürhének. Támogatást kértek a többiektől, majd Attila kifundálta a cselt. Igazából Lacit akarta megbüntetni, mert nem rakta rendbe a mosókonyhát. A többiek meg is szavazták, de nem Robinék, hanem Laci büntetését. Laci szerint Attila csak mentette a bőrét, őt meg otthagyta a szarban. Laci végül a villamester zsellérje lett, mostantól Kedves Gazdámnak kell szólítania Attilát.
 

„Beteges perverzióval élvezte ezt az egészet”


Nyugtázta Laci, aki felkapta a csövi szerkót, majd jött is a feladat: akárhányszor kimondja Dennis, hogy a vagy az, ölelje meg.

Ki gondolta volna, hogy Attila mekkora örömet szerez ezzel Lacinak? Kifejezetten jól esett neki ugyanis, hogy ölelgethet valakit. Dennis nem nagyon tudta hova tenni a dolgot, azon törte a fejét, hogy bekeni magát szarral.

Eljött a Kiválasztott órája, Dennis és Iza fogadta a villalakókat, akik tanácsokat adhattak a komisznak. Robin volt az első, aki szerint Lacit vagy Dórit kellene vinnie. Robin elárulta, hogy tudta, Dóri Dennisre akarja tenni a duplajelet. Dennis szerint ez árulás. Robin nem értette, miért lenne az, végül Iza elmagyarázta. Dóri volt a következő, ő azt javasolta, hogy vigye ki őt, majd több dologgal kapcsolatban is felvilágosították a címlaplányt. Az egyik, hogy Robin sem nézi jó szemmel, hogy Dóri Párbaj nélkül ússza meg, a másik pedig, hogy Robin elgondolkozott azon, Lacinak adja a duplajelét. Dóri erre jól rácsodálkozott. Végül azt mondta, szerinte Laci ellen van a legnagyobb esélye Dennisnek.

Laci úgy érkezett Dennishez, hogy csak legyenek túl rajta, nincs kedve felesleges köröket futni, mert tudja, hogy őt viszi. Iza csúnyán beszólt Lacinak, hogy kapjon már észbe, és vegye komolyan az utolsó Párbajt. Laci végül Robinról is ejtett pár szót, de azt erősítette ő is, hogy Dóri ne kerüljön be Párbaj nélkül a TOP3-ba, remegjen csak ő is egy kicsit előtte. 
 

„Hülyeség, hogy nőt nem viszel ki, nem megverni viszed, hanem hogy legyőzzed.”


Anettnek közben feltűnt, hogy Robin arcára kiült a para, de a fiú ezt tagadta.

Dennis elbizonytalanodott a döntésben, de egyszerre fog hallgatni a szívére és az eszére.

Az exvillalakóknak tegnap volt az utolsó estéjük, a búcsúbulit Attila nyitotta. Soha nem felejti el az élményt, hogy egy szilikonfeneket tapogathatott. Végül útravalónak beszúrta: négyük közül valaki nem az, akinek mutatja magát. Beng! Indult a bulika és a Robin-Anett lelkizés. Robinnak rosszul esett, hogy Anett erőszakosnak nevezte. Anettet zavarta az elején, hogy Robin 26 éves, aztán próbálta elmondani, mikor tetszett meg neki a fiú. Nem jött rá. Attila közben Dórival a piramisokról és az idegenekről beszélgetett. Dóri teljesen belelkesült, hogy Attila is hisz az ufókban. Attila elárulta, miközben nézte a VV7-et, az volt a megérzése, hogy van köztük egy reptilián, egy gyíkember. Pszt! Dennis az. Aki kívül olyan, mint egy ember, de belül nem az. Látszik a retináján és a bőrén. Dóri arca olyan volt, mint a lufi árusnak a nyílzápor közepén.Attila egyébként abban sem biztos, hogy Vastag Csaba nem az.

Laci kint sírdogált az esőben, Attila mézet hányt ettől a színjátéktól. Később Laci Attila tanácsát kérte, mit tegyen, ha őt viszi Dennis. Azt javasolta, már ne változtasson.

A dohányzóban Robin és Anett csöpögősebb volt, mint az időjárás. Megkedveltelek, én is. Leszarom, hogy 26 éves vagy, én is. Ne változz meg. Jó. Puszipuszi.

Megkezdődött a VV7 utolsó Kihívása! Felelevenítettük, hogy is lett Kiválasztott Dennis, majd hogy min törte a fejét. A komisz aztán Bencével beszélgetett, nagyon nehéz döntést kellett meghoznia. „Ágászi” küzdelmet szeretne vívni, és nagyon felvenné az öltönyt. Úgy érzi, most erősebb, mint a Danis Párbajon. Rosszul esett neki, hogy Robin átadta a dupla jelét, és nem gondolja, hogy Fanni gyengítette volna. Végül kiállt a többiek elé: Robinnal kezdte, nem várta volna tőle, hogy a duplajelet ellene használja fel, mégha másnak is adta oda. Lacival és Dórival való kapcsolatát is leírta, végül mindenkit felállított, leültetett, megkavarta a dolgokat, majd Dórival rárakatta a kendőt Lacira.

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Legnézettebb videók