Műsorújság
RTL Most

Ádám utolsó szavai mindenkit kihoztak a sodrából

Bár Ádám már nincs a Villában, utálói száma nem csökkent, sőt! A végrendelete mindenkinél kiverte a biztosítékot, főleg Fanninál, aki a lábszagának felhánytorgatása miatt hasonlóan elegánsan búcsúzott tőle.
A Párbaj előtti utolsó reggel laza táncival indult, Robin nagyon elkapta a fonalat a kertben.


 
Míg Robin szeletelt, addig Ádám próbált rápihenni a Párbajra. Ebben Fanni akadályozta meg, aki szokásos szépítkezéshez szükséges cuccait keresgélte. Ádám ezt persze nem bírta ki szó nélkül és megint csak sziporkázó szócsata alakult ki kettejük között.

„Hagyd már abba te fogyatékos agytröszt!”

Majd Fanni Dennisnek puffogott, hogy ez az Ádám mekkora egy gyökér, különben is elege van már ebből a csendből.

„Olyan ez a Villa, mint valami nyugdíjas otthon, még a mamám is pörgősebb ezeknél”

Közben Edina és Dóri kint beszélgettek Zsuról. Edina nem értette, hogy Dóriék mért nem látják, hogy Zsu csak azért közeledik feléjük, mert már senki nem foglalkozik vele, mire Dóri úgy riposztolt, hogy Zsunak is van normális oldala, ezzel szemben Edinára nincsenek jó hatással Laciék, és Zsuzsára duplán haragszik valami olyanért, amiben Laci is ugyanúgy hibás. Majd Fanni és Zsuzsa is megváltották a világot, rájöttek, hogy bennük mégiscsak van valami közös, majd Dórival kiegészülve megbeszélték, hogy a többi széria nőtagjaival ellentétben ők tartsanak össze, és takarítsák ki a Villából a többieket, például Macit és Lacit. Fanni saját magát is esélyesnek tartja a következő Párbajra, de sebaj, azt már legalább tudja, hogy mit vesz fel!
 
A Párbaj előtt a villalakók elmondhatták, hogy szerintük ki fog visszatérni győztesként. Elsöprő arányban, Ádám nyerte meg a voksolást, csupán egyetlen ember volt, aki Robint tartotta esélyesebbnek. A javíthatatlan romantikust sokkolták az eredmények. Persze aztán mindenki a tapasztalataira hivatkozva indokolt, szerintük ő túl jó ember a Villában és az eddigi Párbajok azt mutatták, hogy aki ilyen, arra általában nem szavaznak a nézők. Lacit viszont felháborította, hogy a többiek mi alapján ítélkeznek mások felett, és döntik el, hogy ki a jó, illetve a rossz ember, majd Dani mondta meg a frankót:

„Hogy hogy voltak az eddigi Párbajok, azt felejtsük el, és azt is, hogy Zsu még hányat tud fordulni magában”

Később Robin még egyszer utoljára megpróbálta rendezni a sorait Edinával. A tűzrőlpattant lány szerint nem Robin az oka annak, hogy eltávolodtak, csak már annyi csalódás érte itt bent, hogy lassan senki felé se mer nyitni. Robin sajnálta, hogy így alakult, és reméli, hogy Edina olyan marad, amilyennek megismerte és nem olyan, mint ahogyan mostanában viselkedik.

Robin fölényesen nyerte a Párbajt, és amikor visszament, diadalittas ordítás és ujjongás fogadta, Dóri pedig egyből a nyakában landolt.Laci eközben magába roskadva kullogott el a hálóba és legszívesebben rögtön kicsinálta volna Robint. Mégse rá haragudott a legjobban, sokkal inkább Fanni idegesítette fel.

„Fanni a legundorítóbb mind közül, ez egy legalja nő”

Edina rávette, hogy gratuláljanak Robinnak, mert mégiscsak ő nyert és maradjanak higgadtak.

Közben Zsu egyre intenzívebben közeledik a lányok felé, és már ki is eszelte, hogy mi lesz a következő lépés. Szerinte bármennyire is kedveli Dóri és Fanni Macit, bízni egyikük se bízik benne, mert érzik, hogy álarcot hord. Elsőként ellene kellene összefogniuk, és ez neki pont elég lesz addig, amíg újra talpra áll. Dennisék közben az udvaron tárgyalták ki Zsu újabb taktikai húzását, ők továbbra se bíznak benne, de egyre inkább úgy érzik, hogy Dóri kezd neki bedőlni.

Ahogy ez lenni szokott, felolvasták a vesztes végrendeletét. Ádám abban valószínűleg rekordot döntött, hogy úgyis vérig tudott mindenkit sérteni, hogy még csak a helyszínen sem volt. Dórinak két arca van, az egyik szerethető, a másik viszont unalmas, kényes és kiszámítható. Zsu egy álnok, szarkavaró kígyó, és még buta is. Dennis egy bohóc, aki szerepet játszik, Robin egy langyi beütésű nyálgép, aki középkori módon udvarol, Maci sunyi, Fanni pedig a legirritálóbb játékos a számára. Ráadásul az egója is nagy, pedig csak egy középkategóriás csaj, ennek tetejében még a lába is büdös.

„Csak akkor büdös a lábam, ha stresszelek”

A levélen egyedül Laci szórakozott jól, aki Ádám szuperképességét, a lila kendőt is megörökölte.

Ádám valószínűleg jobban járt volna, ha a villalakók búcsújára a végrendelet felolvasása előtt került volna sor. Laci szavaival élve, sok volt a kárörvendő. Sokan nem tudtak elmenni a levél mellett és nem is akartak, a legtöbben még magukkal is vitték, hogy idézni tudjanak belőle. Egyedül Laci kullogott be búskomoran, aki szomorúan konstatálta, hogy ezt a csatát bizony elvesztették. Fanni persze nem bírt magával, még mindig a lábszagon pörgött, ezért a csizmáját rögtön Ádám orra alá dugta. Hogy milyen elegánsan köszönt el tőle, azt nem is lehet szavakba önteni, inkább nézzétek meg:

 

A Ki Mit Tud versenyt Robin nyerte meg, a tehetségért pedig fantasztikus nyeremény dukál, és hogy mi lesz az, hamarosan kiderül!

Ha még több részlet érdekel, nézd vissza a teljes adást az RTL Moston.

Legnézettebb videók