Műsorújság
RTL Most

A TOP 5 balhé a Villában

Az utolsó napra hagytuk a legfontosabb összeállításunkat a villa legjeit gyűjtő sorozatunkból, hiszen a játék menetére a legnagyobb hatást kétségtelenül a konfliktusok és veszekedések gyakorolják. Összeszedtük a legnagyobb hisztiket és összefeszüléseket!
 
 
5. A Poppy takaró-para
 
A Villa életének meghatározó és visszatérő eleme volt Fanni és Dennis állandó veszekedése különböző okok miatt. Ezek a csörték rendre kibéküléssel értek véget (erről többet megtudhattok a tegnapi összeállításunkból a villa legszebb szexjeleneteiből). Itt éppen Dennis legfőbb ellensége, a gyűlölt Poppy takaró az összefeszülés oka:
 

4. A rittyegtetés-gate
 
A másik visszatérő konfliktusforrás Fanni hangoskodása volt, mellyel rendre kiborította a pihenni vágyó villatársait. Ugyanitt egy csodás új kifejezést is tanulhattunk a zajkeltésről.

 

3. Az öröm, mellyel Zsut fogadták
 
Zsu nem volt a legnépszerűbb karakter a Villában, és akkor még nagyon finoman fogalmaztunk, de az még minket is meglepett, hogy milyen gyűlöletcunamit indított el az első Párbajról való visszatérésével.

 

2. A villa vörös esküvője
 
Egyszer volt lakodalom a Villában, az is csúfos véget ért: örömünnep helyett ugyanis mindenki összeveszett mindenkivel, Danit pedig annyira felbosszantotta Dennis, hogy a szájára vette az édesanyját. Egyes elemzők szerint ez vezetett Dani bukásához!
 
 

1. Edina összeomlása
 
A Villa talán legtartósabb hatást kifejtő konfliktusa az volt, amikor Edina megtudta az igazságot Zsu és Laci légyottjáról. Ezután jöttek össze Lacival, aki később kiejtette a közellenségnek kikiáltott Zsut a játékból.

 

Legnézettebb videók