Műsorújság
RTL Most

Zsófit kiejtve jutna a Fináléba Iza

Attila új dimenzióba emelte Aurelio propellerezését, és beavatta Zsófit a westie-k történetébe. Iza pedig kihívta a repülő kutyákban hívő villalakót.
"Te attól vagy cuki, hogy nem tudod hogy cuki vagy."

A régi villalakók igyekeztek felkészíteni a mostaniakat arra, hogy hogyan válhatnak a legjobb játékossá. Attila Zsófiból próbált titkosügynököt faragni, és elmesélt neki egy gyönyörű történetet a westie-k eredetéről. A cuki lány elsírta magát, hogy ismét átverték őt. Milo rátapintott Viki legnagyobb gyenge pontjára. Attila később elárulta Zsófinak, hogy Vikit mivel is tudja a jövőben könnyen leszerelni. A nagyszájú lány viszont úgy döntött, csaták helyet inkább kibékül Zsófival. A beszélgetés végül viszont nem úgy alakult, ahogy azt Viki elképzelte.

"Kint van egy pápá, én meg vagyok a keresztpápá!"

Iza három hónapja sushit szeretett volna enni, és erre most végre lehetőséget is kapott! Attila beszédet tartott, és a többiek nevében is megköszönte a vendéglátást, majd elárulta, hogy az inas feladat kamu volt. Iza tanácsot kért a legutóbbi ValóVilág győztesétől, aki megnyugtatta, hogy igenis szerethető játékos ő is. Később Attila arra biztatta Aureliot, hogy hívja el randira Seherezádét, majd kezet rázott "keresztfiával". A szájhős nem volt rest: sapkát adott új kiszemeltjének, és elhívta a bajai halászléfőzésre is.

"Kézimunkához is erősít, amit majd a Krisztián remélem hogy nekem is megköszön."

A végső búcsú a régi lakóktól ajándékozással telt. Seherezádé virágos kitűzőket adott mindenkinek. Attila Aurelio propellerezését dobta fel egy aprósággal, Zsófinak pedig személyes tárgyát adta oda. Csaba gondolt Iza kézimunkájára is, Milo pedig a helyes utat igyekezett megmutatni Vikinek ajándékával.

Megkezdődött a a ValóVilág 6 utolsó Kihívása!

Összegyűltek a televízió előtt a villalakók Lilu hívó szavára, Viki pedig behozta a bőröndöt, benne a kék kendővel. Ezután felelevenítettük, hogy miért is kell majd párbajoznia Izának.

Iza elárulta milyen érzés volt megkapni a jelet mindenkitől, a többiek pedig megindokolták korábbi döntésüket.

A jó csaj ezután külön beszélgetett Liluval, és elmondta, hogy szíve szerint senkinek sem adná a kendőt.

A sushinál teljesült a vágya, ebben az esetben természetesen erre nem volt viszont lehetősége, hiszen valakivel muszáj párbajoznia a jó csajnak, ha a Fináléba akar kerülni.

Iza pedig úgy döntött a cuki lánnyal mérkőzik meg a ValóVilág 6 utolsó párbaján. Ez pedig azt jelenti, hogy Aurelio és Viki finalisták lettek!

Legnézettebb videók