Műsorújság
RTL Most

Mutánslégy-támadás és hiszti a köbön

A cuki lányra rendesen rájárt a rúd, nem elég, hogy zacskóból kellett öltöznie, még egy zümmögő szörnyeteg is megtámadta. Közben mindenki visszatérhetett a Villába, és jó dolgukban rögtön el is kezdték furkálni egymást.
A Villából ismételten kiszorult csíkos csapat tagjai elgyötörten ébredtek. Aurelio azért nem tudott jól aludni, mert a mosógépeken húzta meg magát, Krisztiánt Iza közelsége zavarta a pihenésben, Zsófinak pedig egészen egyszerűen csak elege volt. A hangulata pedig percről percre csak rosszabb lett. Először az verte ki nála a biztosítékot, hogy zacskóból kell öltözködnie, aztán mikor megpróbálta alvással elütni az ínséges időt, egy rettentő félelmetes, mutáns légy is az életére tört, amit már nem bírt tovább, elszakadt nála a cérna. Még szerencse, hogy a hős Krisztián elkapta a zümmögő szörnyet, és megmentette Zsófi életét! Aurelio nem értette, hogy lehet így kiborulni egy légytől, szerinte a cuki lány kint egy rózsaszín kennelben élhet. Vikiék azt jósolták, lesz még Zsófi-légy Párbaj, ahonnan a légy megy vissza a Villába.

A csíkos csapat felének lehetősége adódott visszaköltözni a Villába. Párokba álltak, és tojásdobálásban versenyeztek. Aurelio Krisztiánnal, Iza pedig Zsófival alkotott csapatot. A két fiú gömbérzéke bizonyult erősebbnek, így ők nyerték el a semlegességet, vagyis csatlakozhattak a villahasználat jogát birtokló pöttyös csapathoz. Zsófi zokogva elvonult, Iza hiába próbálta vigasztalni, még Aurelionak is nekiment, és jól beolvasott neki. Aurelio erre megígérte, hogy ráteszi Izára a jelet. A többiek csak csendben fülelték a cuki lány őrjöngését. Viki közben megpróbálta lejáratni Izát Krisztián előtt, ezután jött a nagy Iza-Krisztián szájkarate, amit a többiek úgy néztek, mint egy filmet a moziban. Miután Zsófi abbahagyta a hisztit, Iza zendített rá, azt sérelmezte, hogy az őszinte srác nem ment utána. Végül Krisztián csak kiment Izához megbeszélni a dolgokat, össze is bújtak végre, mikor Aurelio rájuk rontott, mert korgott a hasa. Zsolt és Viki szerint csak színjáték az egész szerelem, Iza Krisztián nevére sem fog emlékezni a Villán kívül.

Bent az új tagok érkezését egy videojáték-délutánnal ünnepelhették meg. Krisztián még életében nem látott ilyet, nagyon rácsodálkozott. Viki elverte a tapasztalt Aureliot, Charlotte csak megfigyelő volt, ő inkább felnőttjátékot játszott volna valakivel az ágyban. A villalakók a játék segítségével elkészítették az első közös csoportképeiket, Aurelio a helikopterével is pózolt. A játék láthatóan nagyon feldobta a villalakókat, csak szerencsétlen Zsófi nem találta még mindig a helyét. A nyűgösségből lassan teljes apátiába zuhant, ám ekkor váratlan jó hír érkezett.

Véget ért ugyanis a csíkos-pöttyös hét, így a jó csaj és a cuki lány is visszaköltözhetett a luxusba. Szegény lányok rohantak jégkrémet enni, de ez ma sem sikerült nekik. Iza mindenbe beleevett, ami a keze ügyébe került. Viki sérelmezte, hogy Zsófi és Iza így egymásra hangolódott. Ám az afelett érzett örömöt, hogy visszaköltözhettek a Villába, még Viki finom érzelmi zsarolása sem ronthatta el. Helyreállt a rend, az ég újra szupermáriókék, az újraegyesítést pedig egy bulival ünnepelhették meg a villalakók.

Az este meglepő módon nem a lazításról szólt. A játékosok gondolatai ugyanis inkább a közelgő Kiválasztás és Párbaj körül jártak. Aurelio ugyan mondott egy beszédfélét a csapatának, de ezzel inkább csak rontott a hangulaton. Krisztián kiakadt Aurelio viselkedésén, Viki viszont Krisztiánt tartja butának, hogy hagyja, hogy Iza játszadozzon vele. A nagyszájú megpróbálta Iza ellen hangolni az őszintét, mindenféle alattomos gondolatot elültetett a fiú fejében, még arra is buzdította, hogy ha ő lesz a Kiválasztott, vigye ki magával a szerelmét párbajozni.

Hasonló videók

Legnézettebb videók