Műsorújság
RTL Most

Iza és Krisztián bűnbe vitte Zsófit

A csíkosoktól elpártolt a szerencse, de míg a Villában éltek, kihasználták minden percét a jólétnek, főleg a jó csaj és az őszinte srác bátorodott fel a kiürült ágyban. Mikor megtudták, hogy újra nomád körülmények közé szorulnak, alkoholba fojtották bánatukat.
A csíkosaknak sikerült elnyerniük a Villa-használat jogát a pöttyösöktől, és a győzelmet egy hamburgervacsorával ünnepelték meg, aminek hatására tényleg csak kicsi hiányzott ahhoz, hogy Aurelio elsírja magát. Iza is örült, de azt sajnálta, hogy annyi lett a diétájának. Közben a kint rekedt Viki kissé fintorogva bontotta fel a borsófőzelék konzervet. Iza és Krisztián még a vacsoránál is jobban örült annak, hogy végre nem aludtak mások is egy ágyban velük, és gyorsan ki is használták az alkalmat. A simi-dörzsi után az udvaron beszélték meg a részleteket. Krisztián megjegyezte, hogy kiázott az ujja, de legalább tud végre hason aludni.

Másnap a két társaság leült egymással szemben, és a tagok egyenként kifejtették, hogy mi a véleményük a másik csapatról. Aurelioék szerint a pöttyösök sokkal összetartóbbak, Krisztián szerint a csíkosok olyanok, mint a zebrák, valamikor egybeverődnek, de inkább csak szédelegnek. A pöttyösök is elmondták a véleményüket, Viki szerint külön-külön is gyengék a csíkos csapat tagjai, ezt Zsófi kikérte magának. Zsolt rövidre fogta, annyit mondott: „ott vannak a ratyik, itt a királyok”.

A Villa használati jogáért folytatott összecsapásokban volt már szükség kitartásra, ügyességre, elszántságra. Csütörtökön azonban nem ezek, és még csak nem is az összetartás döntött, hanem a memória és a szerencse. A játékosok a villaléttel kapcsolatos kérdéseket húztak, és amelyik csapat tudta a választ, az szerencsekeréken pörgethette ki, hogy ki kapjon pontot. Amelyik csapat több pontot gyűjtött, az tölthette az éjszakát a Villában.

A szerencse a pöttyös csapatnak kedvezett, így aztán újra ők nyerték el a jogot, hogy beköltözhessenek a Villába. Ez egyben azt is jelentette, hogy a csíkosaknak újra ki kellett vonulniuk az udvarra és a nyugiszobába. A csapat érthetően elszomorodott, különösen a lányok estek kétségbe. Krisztián hamar rálelt a megoldásra, hogyan enyhítsen a szomorúságán, úgy döntött, iszik egyet. Vagy kettőt. A lányoknak először nem tetszett az ötlet, de aztán úgy döntöttek, mégis magukhoz vesznek egy kis búfelejtőt, még akkor is, ha ezért később büntetést kapnak. Zsófit rettentően felvillanyozta, hogy milyen izgalmas ez a szabályszegés dolog.

A büntetés persze nem váratott magára sokáig. A pöttyös csapat ugyanis filmnézéssel ünnepelhette meg a győzelmét, és ezúttal a csíkos csapat is osztozhatott volna a moziélményben. De az iszogatás miatt nem nézhették meg a filmet. Iza azonban úgy döntött, ezt nem hagyja annyiban, és bosszút állt, mindent megtett, hogy elrontsa mások örömét.

Legnézettebb videók